Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kristians Beils vairs nefilmēsies Betmena lomā
Kultūra

Kristians Beils vairs nefilmēsies Betmena lomā

Jauns.lv

Aktieris Kristians Beils paziņojis, ka topošā filma "The Dark Knight Rises" būs pēdējā viņa iejušanās supervaroņa Betmena lomā.

Kristians Beils vairs nefilmēsies Betmena lomā...

Kristians Beils.
Kristians Beils.

Aktieris nesen pabeidzis filmēšanos Kristofera Nolana uzņemtās Betmena triloģijas pēdējā daļā, kurā viņš tēlo Brūsu Veinu un viņa "alter ego" Betmenu.

"Es pirms dažām dienām pabeidzu filmēšanu, līdz ar to tā bija pēdējā reize, kad es ģērbos tajā kapucē. Man liekas, ka tikko beidzās arī visa uzņemšana, līdz ar to viss ir beidzies. Viss ir pabeigts," sacīja Beils.

Aktieris piebilda, ka arī režisors Kristofers Nolans neplāno atgriezties pie Betmena.

"Man un Krisam tās ir Betmena ēras beigas," sacīja Beils.

Betmena triloģijas pēdējās filmas "The Dark Knight Rises" uzņemšana norisinājās Indijā, kā arī Pitsburgā, Losandželosā, Londonā un Ņujorkā.

Jaunajā kinolentē, tāpat kā divās iepriekšējās filmās, spēlē Kristians Beils. Betmena pretinieku Beinu atveido Toms Hārdijs, savukārt Kaķsievietes ādā iejutusies Anna Hataveja.

Filmā spēlē arī Džozefs Gordons-Levits, kas tur parādās kā policists Džons Bleiks, un franču aktrise Mariona Kotijāra - viņa atveido Brūsa Veina kompānijas valdes locekli, kas mēģina pievērst Veinu viņa tēva aizsāktajam labdarības darbam.

Plānots, ka filma uz kinoteātru ekrāniem nonāks 2012.gada 20.jūlijā.

Filmas "The Dark Knight Rises" treilers

LETA/Foto: AFP/LETA