Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kultūra

Latvijas pilsētās notiks koncerti "Bez skaistām sievietēm nav dzīvot vērts"

Jauns.lv

No 8.marta līdz 22.aprīlim ar koncertprogrammu "Bez skaistām sievietēm nav dzīvot vērts" 16 Latvijas pilsētās viesosies mūziķi Dainis Skutelis, Ieva Sutugova, Endija Rezgale, Andris Ērglis un "Oranžā kora meitenes" Olga Stupiņa, Anita Levša un Inta Ļaksa.

Latvijas pilsētās notiks koncerti "Bez skaistām si...

Kā informēja "Izklaides producentu apvienības 7" pārstāve Maija Tālberga, koncertprogrammā skanēs fragmenti no tādiem pasaulslaveniem mūzikliem kā "Operas spoks", "Kaķi", "Jēzus Kristus Superzvaigzne" un "Parīzes Dievmātes katedrāle", ne mazāk slavenām operetēm "Silva" un "Jautrā atraitne", "Sikspārnis" un operām "Traviata" un "Rigoleto".

Tāpat mūziķi izdziedās dziesmas no latviešu kinofilmām un dziesmu spēlēm, kas iestudētas dažādos Latvijas teātros un kļuvušas nemirstīgas radio ierakstos, piemēram, "Īsa pamācība mīlēšanā", "Mucenieks un muceniece", "Trīnes grēki", "No saldenās pudeles", "Tobago", "Šveiks", "Meža gulbji", "Meldermeitiņa" un "Zaļā pļavā".

Par dziesmu aranžējumiem instrumentālās grupas pavadījumam gādājis muzikālais producents Atis Auzāns, bet dziesmu stāsta režisors ir Valdis Pavlovskis.

Lirisko noskaņu koncertsērija "Bez skaistām sievietēm nav dzīvot vērts" sāksies 8.martā Madonā un turpināsies vēl 15 Latvijas pilsētās: 9.martā Vecgulbenes muižā, 10.martā Valmierā, 11.martā Jelgavā, 15.martā Jēkabpilī, 16.martā Preiļos, 17.martā Rēzeknē, 18.martā Ludzā, 22.martā Ogrē, 23.martā Cēsīs, 24.martā Alūksnē, 13.aprīlī Liepājā, 14.aprīlī Kuldīgā, 15.aprīlī Aizkrauklē, 20.aprīlī Ādažos un 22.aprīlī Balvos.

"8.marts vairākām paaudzēm nozīmē Starptautisko sieviešu dienu, bet vienlaikus - arī startu pavasarim, tāpēc turpinām pērn ar programmu "Mīlas melodija" sākto koncertu ciklu un klausītājiem dāvājam reibinošas mūzikas kokteili, kas spirdzinās kā šampanietis, noderēs kā laba dāvana un sniegs prieku jebkuram, kurš mīl dzīvi, novērtē mīlestības spēku un ir gatavs pavasarim sirdī un dabā," stāsta "Izklaides producentu apvienības 7" vadītājs Aigars Dinsbergs.