Jaunā māmiņa Jaunalksne atgriežas „Nekā personīga”
Ilze Jaunalksne (vidū) atkal starp „Nekā personīga” kolēģiem.
Kultūra
2012. gada 22. augusts, 13:11

Jaunā māmiņa Jaunalksne atgriežas „Nekā personīga”

Jauns.lv

Lai arī tikai pirms septiņiem mēnešiem žurnāliste Ilze Jaunalksne kļuva par māmiņu otrajai meitiņai, viņa ar 2. septembri atgriežas TV3 analītiskā raidījuma „Nekā personīga” studijā.

Protams, studijā Ilze būs kopā ar kolēģi Jāni Krēvicu, bet Edijs Bošs kā vienmēr trāpīgi un asprātīgi rezumēs nedēļas notikumus. Komentējot savu atgriešanos darbā, Ilze Jaunalksne atzīst: „„Nekā personīga” komandu uzskatu par labākajiem „pētniekiem” Latvijā un ar gandarījumu atkal strādāšu kopā ar viņiem.” Jāpiebilst, ka Ilze Jaunalksne būs ne tikai raidījuma vadītāja, bet arī veidos pētnieciskos sižetus.

Ilzes un viņas dzīvesbiedra, terapeitiskās radioloģijas rezidenta Mārtiņa Ziļeva meitiņa Terēze Anna pasaulē nāca šā gada 20. janvārī. Viņai ir piecus gadus veca māsiņa Marta Elza.

Raidījums „Nekā personīga” turpinās sadarbību ar „Pētnieciskās žurnālistikas centru Re:Baltica”, un skatītāji tiksies ar jau tik labi iepazīto un zināmo žurnālisti Ingu Spriņģi. Raidījuma komandai jaunajā sezonā gaidāma apaļa jubileja – pieci gadi!

Vasaras laikā „Nekā personīga” komanda ne tikai atpūtās un uzkrāja spēkus rudens sezonai, bet arī neatlaidīgi turpināja darbu pie jau iesāktiem projektiem. Sesto sezonu raidījums sāks ar pētījumu “Skolas nauda”. Latvijas likumdošana paredz, ka valstij jānodrošina skolēni ar mācību līdzekļiem, bet dzīvē tā nenotiek un vecāki tērē lielu naudu par grāmatām, burtnīcām, skolas formām un citām vajadzīgām lietām. Interesanti, ka tēriņi atšķiras katrā skolā un klasēs. „Nekā personīga” sadarbībā ar citiem medijiem pētījumā “Skolas nauda” centīsies atbildēt uz jautājumu „Cik maksā bezmaksas izglītība”?

Skatītāju ievērībai – šajā sezonā raidījums „Nekā personīga” svētdienās būs redzams stundu agrāk – jau pulksten 19!


Kasjauns.lv / Foto: publicitātes