TV ekrānā atgriežas seriāls „UgunsGrēks”
Aktieris Ģirts Ķesteris šosezon ticis ne tikai pie jaunas koši zilas žaketes, bet arī draudzenes Ramonas, ko atveido Ieva Aleksandrova-Eklone.
Kultūra
2012. gada 10. septembris, 13:07

TV ekrānā atgriežas seriāls „UgunsGrēks”

Jauns.lv

TV3 ekrānos atgriežas seriāls „UgunsGrēks” ar jaunāko – astoto sezonu! Tajā varoņu gaitas jauks divi jauni tēli Cēzars un Ramona. Savukārt Zentai liksies, ka viņai beidzot uzsmaidījusi mīlestība. Par spīti bažām sastapsim arī Elizabeti!

Seriāla „UgunsGrēks” astotajā sezonā gaidāmi jauni mīlas līkloči, kaislīgas aizraušanās, netikumi un tikumi, krāpšanas un piesavināšanās. Viesnīcas gaiteņos turpmāk sastapsim arī divus jaunus, vēl neredzētus varoņus – Cēzaru (aktieris Normunds Bērzs) un Ramonu (Ieva Aleksandrova-Eklone).

Atceramies, ka seriāla septītās sezonas beigu sērija, kas bija skatāma jūnijā, beidzās tradicionāli, skatītājus atstājot neziņā par Leona un viņa izredzētās Elizabetes likteni.

Sprādziens līgavas pušķī aizpagājušajā vasarā Leonam paša kāzās laupīja mīļoto Martu, pērn viņš gandrīz zaudēja Elizabeti, kad tā grasījās teikt jāvārdu Denisam cietumā, bet šovasar lauzām galvu par to, vai Elizabete maz būs izdzīvojusi pēc traģiskā kritiena no viesnīcas gultas… Kaitinot skatītājus, seriāla pašreklāmās redzam, ka Leona klēpī nu gozējas Ramona. Vai tiešām Elizabete, ko atveido aktrise Maija Doveika, būs mirusi? Bažas veltas! Kā liecina žurnāla „Rīgas Viļņi” intervija ar aktrisi šovasar, tad viņa arvien ir aizņemta ar filmēšanos „UgunsGrēkā”, kas nozīmē, ka viss būs kārtībā. Nu, protams, tik daudz, cik iespējams, esot Leona sievietei…

Bet nu iepazīstinām ar jaunajiem varoņiem! Cēzars bijis profesionāls sportists un pat uzvarējis „Tour de France”, savas karjeras laikā nopelnījis un veiksmīgi ieguldījis daudz naudas. Šobrīd aktīvās sporta gaitas beidzis un nodarbojas ar sporta inventāra ražošanu. Cēzars dzīvo Francijā, kur arī pieder veiksmīga riteņbraucēju komanda. Jaunā varoņa raksturs ir īsta vīrieša cienīgs – neatlaidīgs, mērķtiecīgs un arī ļoti privātīpašniecisks. Cēzara tēls nebūt nelīdzinās smaidīgajam aktierim Normundam Bērzam, kurš iejutīsies viņa ādā. Par seriālu „UgunsGrēks” un iespēju tajā filmēties stāsta Bērzs: „Šī ir mana pirmā sastapšanās un pieredze gan ar režisori Intu Gorodecku, gan jauniem aktieriem, ar kuriem līdz šim nebiju strādājis kopā. Ir ļoti interesanti strādāt šajā komandā, vērot kadra un ārpus kadra attiecības. Kolektīvs jau bez manas līdzdalības darbojas vairākus gadus, tāpēc pieeju darbam ar lielu pietāti un atbildības sajūtu.”

Savukārt Ramona ir jauna sieviete, kas divas reizes precējusies un abas arī šķīrusies, no laulībām viņai ir divi nu jau pieauguši bērni. Līdzšinējā attiecību pieredze jauno sievieti padarījusi gana skarbu, viņa vairs nelolo nekādas ilūzijas un pavisam reāli skatās uz dzīvi. Ramonas raksturs ir neatlaidīgs un viņa vairāk nekā lieliski zina, ko vēlās sasniegt no dzīves. Ramonas tēlā iejutīsies aktrise Ieva Aleksandrova–Eklone. „Uzaicinājums filmēties „UgunsGrēkā” bija patīkams pārsteigums. Tā ir lieliska iespēja strādāt kopā ar spilgtākajiem Latvijas aktieriem un gūt vienreizēju pieredzi. Ieva labprāt no savas varones aizņemtos rakstura stingrību un noteiktību. Tas ir liels izaicinājums – spēlēt tēlu, kas tik ļoti atšķiras no pašas...”

Skatītājiem, cenšoties ieskatīties jaunās sezonas sižetā, atklājams, ka iemīļotā „UgunsGrēka” varone Zenta satuvināsies ar kādu vīrieti. Vai tiešām Zenta būs sev atradusi precinieku?! Pikantas būs Helēnas un Donata attiecības, starp viņiem valdīs gan īsta mīlestības dzirksts, gan būs arī kāds nopietnāks strīds. Helēnai būs arī kāds netikums, kurš var kļūt pārlieku traucējošs un apkārtējiem nepatīkams.

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes