Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
House of Gerry Weber nosvin 10 gadu jubileju
Gerry Weber stilists Volfgangs Kalks ar Gerry Weber veikala Latvijā īpašniekiem Daci un Māri Merginiem.

House of Gerry Weber nosvin 10 gadu jubileju

Jauns.lv

Ar ekstravagantu modes skati, kurā modeļu lomā uzstājās eksprezidenta Valda Zatlera kundze Lilita Zatlere, TV3 žurnāliste Kristīne Žilde un deju grupa Fandango, nosvinēta House of Gerry Weber Latvijā 10 gadu jubileja.

House of Gerry Weber nosvin 10 gadu jubileju...

Tieši pirms desmit gadiem Rīgā, Tērbatas ielā, tika atvērts Latvijā pirmais House of Gerry Weber, kurā saimnieko Dace un Māris Mergini. Sarunā ar Kas Jauns Māris atminējās, ka pirms nedaudz vairāk kā desmit gadiem vietā, kur tagad atrodas spožais veikals, bijusi pieputējusi velosipēdu bode. „Pirms tieši šeit atvērt apģērbu un aksesuāru veikalu gandrīz gadu remontējām, iekārtojām telpas. Atminos, todien bija tumša un drūma rudens diena... Un tad tas notika. Mēs iededzām sava veikala ugunis. Šī vieta uzreiz izcēlās arī uz pārējā Tērbatas ielas fona. Tas tiešām bija prieks, kas nav zudis šajos desmit gados. Ar šo pašu prieku strādājam arī šodien, jo tas taču ir patīkami — moderni apģērbt Latvijas sievietes,” veikala jubilejas dienā sacīja Māris. Dace Kas Jauns savukārt atzina, ka tas pašu prieks, ko viņi House of Gerry Weber cenšas nodot klientiem, nāk atpakaļ. „Varu teikt, ka mūsu klientu loks  aizvien paplašinās. Un varam būt lepni, ka sievietes, kuras pie mums iegriežas, itin bieži kļūst par pastāvīgajām klientēm, jo mēs spējam sievietēm piedāvāt to, ko viņas meklē. Šodien svinam 10 gadu jubileju, bet domāju, ka būs arī 20 un 30 gadu jubilejas,” uzsvēra Dace. House of Gerry Weber zem viena jumta atrodamas trīs atšķirīgas kolekcijas: Gerry Weber augstas kvalitātes modern women kolekcija sievietēm, kuras vēlas būt informētas par modes aktualitātēm, bet kurām nav svarīgas modes ārišķīgās izpausmes. Šajā kolekcijā tiek izmantoti augstas kvalitātes materiāli, labi izstrādātas piegrieztnes. Uzmanība tiek vērsta uz detaļām un interesantiem krāsu salikumiem. Tāpat te pieejama Taifun kolekcija, kas domāta jaunām, aktīvām sievietēm. Kolekcijā tiek parādītas spilgtākās modes tendences un dominē sezonas modeļu un krāsu aktualitātes. Savukārt Samoon ir preču zīme lieliem izmēriem, kas piedāvā aktuālu, ikdienas valkāšanai domātu apģērbu sievietēm ar pilnīgu figūru. Tādējādi radot sievietēm iespēju ģērbties moderni. Veikalā apģērbu var papildināt ar atbilstošiem Gerry Weber aksesuāriem — somām, šallēm un rotaslietām, kas krāsu un stila ziņā pieskaņotas kolekcijām. Gerry Weber International AG ir viena no slavenākajām un veiksmīgākajām Vācijas modes un dzīvesstila kompānijām. Pasaulē ir vairāk nekā 500 House of Gerry Weber un 2300 Gerry Weber tirdzniecības vietu 64 valstīs. Latvijā pašlaik ir četras House of Gerry Weber.

Gerry Weber stilists Volfgangs Kalks (no kreisās) bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu un Gerry Weber Latvijas veikala vadītāji Dace un Māris Mergini.
Gerry Weber stilists Volfgangs Kalks (no kreisās) bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu un Gerry Weber Latvijas veikala vadītāji Dace un Māris Mergini.

Par godu zīmola Gerry Weber Latvijas filiāles 10 gadu jubilejas svinībām Rīgā bija ieradies Gerry Weber stilists Volfgangs Kalks. Viņš novadīja īpašo jubilejas modes skati un arī vienu dienu pastrādāja kā konsultants, Latvijas sievietes iepazīstinot ar jaunākajām pasaules modes tendencēm. „Šodien esmu šeit, lai visi justos labi. Galvenais, lai dāmas ir apmierinātas. Mēs daudz strādājam, lai radītu tērpus, kuros sievietes justos vislabāk,” ekspresintervijā Kas Jauns sacīja Kalks. Kalks pastāstīja, ka Latvijā ir jau trešo reizi un katru reizi viņam šeit patīk aizvien labāk un labāk. „Man patīk Rīga, man patīk šejienes cilvēki. Baltijas valstīm ir tā priekšrocība, ka jums ir pieeja jūrai, jo man ļoti patīk būt pie jūras. Es tiešām šeit labi jūtos,” bilda Kalks. Stāstot par Gerry Weber galveno veikalu Latvijā, kas atrodas Tērbatas ielā, Kalks paziņoja: „Te jūtos kā mājās. Es pat teiktu, ka veikals ir izcils, uz klientiem ļoti orientēts. Šī vispār ir viena no manām mīļākajām filiālēm Eiropā, kur esmu gatavs atgriezties vēl un vēl.”

House of Gerry Weber nosvin 10 gadu jubileju

Karlīna Timofejeva/Foto: Mārtiņš Ziders, Sadarbībā ar Gerry Weber