Lāčplēša dienas svētku pasākumu laikā Rīgā ierobežos satiksmi
Lāčplēša dienā Rīgā paredzēta plaša pasākumu programma.
Runā Rīga
2012. gada 9. novembris, 12:11

Lāčplēša dienas svētku pasākumu laikā Rīgā ierobežos satiksmi

Jauns.lv

Sakarā ar Lāčplēša dienas svinīgajiem pasākumiem, svētdien, 11. novembrī no plkst. 17.00 līdz 23.00 slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11. novembra krastmalas labajā malējā joslā, posmā un virzienā no Bīskapa gātes līdz Vanšu tiltam.

Kā Kasjauns.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, minētajā laika posmā nepieciešamības gadījumā policija ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

No plkst. 17.00 nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi lāpu gājiena no Brāļu kapiem līdz 11. novembra krastmalai maršrutā: Aizsaules iela – Gaujas iela – Miera iela – Brīvības iela – Brīvības bulvāris –Brīvības piemineklis – Kaļķu iela – Strēlnieku laukums – 11. novembra krastmala.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanā (izņemot operatīvo transportu, transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, kā arī diplomātisko transportu):

- no 10. novembra  plkst. 17.00 līdz 11. novembrim plkst. 14.00 Aspazijas bulvāra labajā pusē, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai;

- 11. novembrī no plkst. 7.00 līdz 10.30 ielas abās pusēs starp Herdera laukumu un Doma laukumu, un Herdera laukumā;

- 11. novembrī no plkst. 6.00 līdz plkst. 12.00:

- Aizsaules ielas abās pusēs;

- Varoņu ielas labajā pusē, posmā no Aizsaules ielas līdz ēkai Varoņu ielā 3A (pie Rīgas Brāļu kapiem);

- autostāvvietā pie I Meža kapiem Aizsaules ielā;

- 11. novembrī no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00 11. novembra krastmalas posmā no Poļu gātes līdz Vanšu tiltam.

11. novembrī no plkst. 11.00 līdz 14.00 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta ūdens transportlīdzekļu satiksme pilsētas kanāla posmā no Krišjāņa Barona ielas tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Karlīna Timofejeva/Foto: Ieva Čīka/LETA

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību