Latvijā notiks vērienīga Global Party 2013
SUITE Restaurant & Lounge bija tas gods būt vienīgajai šī pasākuma norises vietai Latvijā, kur svinības notika 2011. gada 15. septembrī.
Kultūra
2013. gada 26. jūnijs, 10:02

Latvijā notiks vērienīga Global Party 2013

Jauns.lv

Pēc Global Party 2011 spožajiem panākumiem ar prieku paziņojam par turpinājumu — kas notiks piektdien, 2013. gada 28. jūnijā.

Global Party 2011 koncepcijas pamatā bija romāna tēls Fileass Fogs — 24 stundu laikā 71 pilsētā visā pasaulē notika vairāk nekā 80 svinību, kas pulcēja vairāk nekā 80 000 viesu, līdz ar to kļūstot par vispasaules pasākumu, kas sniedzās pāri kontinentu robežām.

Grand Palace Hotel SUITE Restaurant & Lounge bija tas gods būt vienīgajai šī pasākuma norises vietai Latvijā, kur svinības notika 2011. gada 15. septembrī.

Šogad Global Party koncepcija ir 360°. Pasākums būs vēl lielāks un vēl aizraujošāks — šogad vairāk nekā 360 000 pasaules elites pārstāvju pulcēsies 360 greznās pasākumu norises vietās vairāk nekā 120 pilsētās visā pasaulē, lai savāktu līdzekļus vairāk nekā 360 vietējām bērnu labdarības organizācijām, kā arī organizācijai Global Charity Trust. Šo nozīmīgo pasākumu atbalstīs vairāk nekā 1000 sponsoru.

Oficiālais 2013. gada ielūgums — viens ielūgums, lai valdītu pār visiem.

Kā VIP viesis, kas ielūgts uz Global Party 2013, Jūs dāvanā saņemsiet:

- iespēju nosūtīt RSVP ielūgumu ne tikai uz vienām, bet uz jebkurām no 360 viesībām visā pasaulē;

- gan Jūs, gan viesis, kas būs kopā ar Jums, saņems Champagne for Life lojalitātes karti vai Key-2 Luxury mobilo aplikāciju (katrs £ 500 vērtībā), kas uz mūžu nodrošina dažādas privilēģijas visā pasaulē.

Global Party: apvieno labākās pasaules vietas un luksusa zīmolus, lai savāktu miljonus labdarībai.

Vēlamies minēt dažus no slavenākajiem izklaides biznesa pārstāvjiem, kas izlēmuši apmeklēt Global Party 2013 un ziedot:

-    Jenny May (dziedātāja, kura 2006. gadā piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē. Jenny May ir noslēgusi līgumu ar Austrijas kompāniju “Sight N Sound”)

-    Jānis Stībelis (latviešu dziedātājs, pazīstams arī kā J Stever. Izdevis astoņus studijas albumus. Piedalījies vairākos starptautiskos mūzikas konkursos, tostarp arī konkursā “Jaunais vilnis” 2002. gadā).

-    Soulful/lounge mūzikas projekts — DJ Uvis un saksofonists Jānis Danēvičs (plašāku popularitāti ieguvuši kopš 2009. gada, guvuši ievērojamu pieredzi, spēlējot labākajos Rīgas restorānos, klubos un lounge bāros).

-    DJ Val de Mar jeb UCIS (Valdemārs Eklons — rezident dīdžejs, viesnīcā Grand Palace Hotel).

-    MITI ensemble (nodibināta 2012. gadā, MITI ensemble ir elektroakustiskais sastāvs, kura pamats ir noskaņu mūzika (perkusijas- Mārtiņš Miļevskis, pūšamie instrumenti- Artūrs Tīgulis, elektronika un efekti- Agris Tilks). MITI ensemble skaņās manāma gan Pasaules mūzikas ietekme, gan downtempo mūzikas stila iezīmes).

-    LieneCandy (īstajā vārdā Liene Greifāne Bronuša ir latviešu dziedātāja, dziesmu rakstniece un producente. Pazīstama kļuva 2004 gadā pēc piedalīšanās mūzikas realitātes šovā ‘Fabrikas Muzikālais Teātris’.  Darbojas ne tikai mūzikas jomā, bet arī šovbiznesā. Piedalījusies Eirovīzijas Dziesmu Konkura atlasē un Jaunajā Vilnī).

-    Miami Rockers - Vācija (Tas viss aizsākās kādā mūzikas naktsklubā, kad divi dīdžeji, kuri bija uzaicināti kā atsevišķi māklinieki, sāka netīši spēlēt kopā. Puiši,  Andre Kuschel un Sven Krachten, ir kļuvuši par atzītiem dīdžejiem. Grupa izdod singlus, remiksē dziesmas un sniedz koncertus visapkārt pasaulei).

-    Ester Brohus – Dānija.

-    Tomas Nevergreen – Krievija.

-    Nik Ander ( Jauns, talantīgs, ar milzīgu potenciālu apveltīts mūziķis, kurš tikai nesen ir sācis savu mūziķa karjeru).

Šogad Grand Palace Hotel ir nolēmusi visus pasākumā saziedotos līdzekļus nodot Ronald McDonald House Charities labdarības fondam Latvijā (RMHC).

RMHC misija ir meklēt, veidot un atbalstīt programmas, kas veicina Latvijas bērnu veselības aprūpi un labklājību.

Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto