Meivezers uzrunā Makgregoru par cīņu: "Beidz visiem pūst paka*ā miglu un paraksti līgumu!"
"Ja Konors Makgregors tiešām vēlas, lai šī cīņa notiktu, viņam jābeidz visiem pakaļā pūst migla," sarunā ar ESPN teica Meivezers.
Citi sporta veidi
2017. gada 8. marts, 15:44

Meivezers uzrunā Makgregoru par cīņu: "Beidz visiem pūst paka*ā miglu un paraksti līgumu!"

Jauns.lv

Slavenais amerikāņu pusvidējā svara bokseris Floids Meivezers, kurš jau ir noslēdzis savu karjeru, publiski aicinājis jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas uz savstarpēju cīņu.

Par abu cīkstoņu savstarpēju dueli tiek runāts jau vairākus mēnešus, taču pusēm tā arī vēl nav izdevies vienoties. Vēl nesen Meivezers bija kategoriski pret šādu dueli, taču nu viņa domas mainījušas.

"Ja Konors Makgregors tiešām vēlas, lai šī cīņa notiktu, viņam jābeidz visiem pakaļā pūst migla," sarunā ar ESPN teica Meivezers. "Konor, paraksti līgumu. Paraksti līgumu. Tu teici, ka esi boss, tāpēc paraksti līgumu un ļauj cīņai notikt."

Ja abi sportisti cīnīsies, duelis, visticamākais, norisināsies pēc boksa noteikumiem.

Tiesa, prestižās UFC organizācijas vadītājs Dana Vaits pirms pāris nedēļām atklāja, ka sarunas starp abām pusēm nav pārāk attīstījušās un sagaidāms, ka Makgregors savu nākamo cīņu aizvadīs MMA, ne boksā.

UFC organizācija Meivezeram un Makgregoram katram iepriekš bija gatava piedāvāt 25 miljonus dolāru (23 miljonus eiro) par šo cīņu, tomēr bijušais bokseris no šādas iespējas atteicās.

Pašlaik 40 gadus vecais Meivezers karjeras laikā izcīnīja 49 uzvaras 49 cīņās, turklāt 26 gadījumos panākumu guva ar nokautu.