RFS pretiniece "Galatasaray" tuvu līguma noslēgšanai ar 2023. gada Āfrikas labāko futbolistu
foto: EPA/Scanpix
Viktoru Osimenu savās rindās šosezon vēlējās redzēt arī Anglijas premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" un Saūda Arābijas vienība "Al-Ahli".
Futbols

RFS pretiniece "Galatasaray" tuvu līguma noslēgšanai ar 2023. gada Āfrikas labāko futbolistu

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Nigērijas futbola izlases uzbrucējs Viktors Osimens ir tuvu līguma noslēgšanai ar Turcijas čempioniem Stambulas "Galatasaray", kas ir viena no Latvijas čempionu RFS pretiniecēm UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā.

RFS pretiniece "Galatasaray" tuvu līguma noslēgšan...

25 gadus vecais Osimens otrdien ieradās Stambulā, lai veiktu pēdējās pārrunas par pievienošanos klubam uz īres tiesībām. Tiek vēstīts, ka līgums tiks noslēgts uz vienu sezonu.

Līgums ar "Napoli" uzbrucējam ir līdz 2025./2026.gada sezonas izskaņai.

Pēdējās četras sezonas nigēriešu uzbrucējs aizvadīja Itālijas A sērijas komandā "Napoli", palīdzot tai 2022./2023.gada kļūt par čempioniem.

A sērijā Osimens "Napoli" rindās aizvadīja 108 spēles un guva 65 vārtus, bet visos turnīros kopumā 133 mačos izcēlās ar 76 precīziem sitieniem.

Pirms pievienošanās Neapoles komandai uzbrucējs spēlēja Francijas komandā "Lille", beļģu "Charleroi" un Vācijas bundeslīgas klubā "VfL Wolfsburg".

Osimenu savās rindās šosezon vēlējās redzēt arī Anglijas premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" un Saūda Arābijas vienība "Al-Ahli".