FOTO: Kristapa Porziņģa jaunā draudzene Sūkija Hola jau gandrīz mēnesi uzturas Latvijā. Ko sportists modelei paspējis izrādīt?
foto: Instagram/sookiehalll
Kristapa Porziņģa jaunā mīļotā meitene Sūkija Hola izrāda savu daili.
Sporta zvaigznes

FOTO: Kristapa Porziņģa jaunā draudzene Sūkija Hola jau gandrīz mēnesi uzturas Latvijā. Ko sportists modelei paspējis izrādīt?

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Latviešu slavenākā basketbolista Kristapa Porziņģa jaunā draudzene, modele Sūkija Hola augustā uzturas Latvijā. Kā noprotams no daiļavas ierakstiem soctīklā "Instagram", sportists mīļotajai izrāda dzimtās āres.

FOTO: Kristapa Porziņģa jaunā draudzene Sūkija Hol...

Sūkija par savām gaitām Latvijā informē arī savus sekotājus slēgtā "Instagram" profilā, kur regulāri publicē aiciņas no aizvadītā laika Latvijā. Kā noprotams no soctīklā ievietotajiem īsajiem stāstiem, modele apmeklē sporta zāli, baseinu, dodas izjādēs ar zirgiem, pastaigājas pa mežiem ar savu takša šķirnes suni. Sūkija bauda Latvijā ceptas bulciņās, restorānu piedāvājumu, ļaujas ķermeņa un sejas skaistuma procedūrām, sauļojas, kā arī iepērkas, parādot arī iepirkumu maisiņus un somiņas.

Kristapa Porziņģa jaunās draudzenes Sūkijas Holas dzīves ainiņas no Latvijas

Latviešu slavenākā basketbolista Kristapa Porziņģa jaunā draudzene Sūkija Hola gandrīz mēnesi uzturas Latvijā.

Par to, ka Porziņģim pēc šķiršanās no pašmāju daiļavas Lauras Vizlas ir jauns sirdsāķītis, pasaule uzzināja šogad martā. Viņš bija devies uz Nacionālās hokeja līgas spēli starp Bostonas "Bruins" un Vegasas "Golden Knights". Latvietis, kā jau ierasts, nonāca uzmanības centrā, turklāt šoreiz nebūt ne viens. Kristaps uz maču bija devies kopā ar savu draugu, kādreizējo Latvijas izlases basketbolistu Žani Peineru un kādu simpātisku tumšmati. Ātri vien noskaidrojās, ka viņu sauc Sūkija Hola.

Kristaps Porziņģis kopš 2019. gada bija kopā ar latvieti, kādreizējo "VEF Rīga" karsējmeiteni Lauru Vizlu, kura pēdējos gados vairāk zināma kā modele, digitālā satura veidotāja un uzņēmēja. Tomēr pāris pagājušajā vasarā izšķīrās.