Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pasaules pirmā rakete Siners atgriešanos kortā atzīmē ar pārliecinošu uzvaru
foto: ZUMAPRESS.com
Pasaules pirmā rakete tenisā itālietis Janniks Siners.
Citi sporta veidi

Pasaules pirmā rakete Siners atgriešanos kortā atzīmē ar pārliecinošu uzvaru

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Pasaules pirmā rakete tenisā itālietis Janniks Siners ceturtdien pēc atveseļošanās atgriezās kortā un svinēja uzvaru Monreālas "ATP 1000" turnīra otrajā kārtā.

Pasaules pirmā rakete Siners atgriešanos kortā atz...

Jau ziņots, ka Siners jūlija vidū saslima ar tonsilītu un bija spiests izlaist Parīzes olimpiskās spēles.

Monreālas turnīra pirmā kārta pagājušā gada sacensību uzvarētājam SIneram bija brīva, bet otrajā kārtā viņš ar 6-2, 6-4 pārspēja Bornu Čoriču (ATP 94.) no Horvātijas.

"Priecājos, ka varu atgriezties kortā," pēc panākuma sacīja Siners. "Tas bija grūts mačs, bet es diezgan labi servēju svarīgos brīžos un labi spēlēju serves uzņemšanā. Tā, ka sākums ir ļoti pozitīvs."

Trešajā kārtā jeb astotdaļfinālā Siners tiksies ar čīlieti Alehandro Tabilo (ATP 21.), kurš otrajā kārtā ar 6-4, 6-2 pieveica citu Itālijas tenisistu Lorenco Sonego (ATP 57.).

Astotdaļfinālu ceturtdien sasniedza arī turnīra otrā rakete Aleksandrs Zverevs (ATP 4.) no Vācijas, kurš ar 6-1, 6-1 sagrāva austrālieti Džordanu Tompsonu (ATP 30.), ar piekto numuru izsētais krievs Andrejs Rubļovs (ATP 8.), kurš ar 7-6 (7:3), 6-2 pārspēja argentīnieti Tomasu Martinu Ečeveriju (ATP 38.), un ar sesto numuru izliktais norvēģis Kaspers Rūds (ATP 9.), kas ar 6-2, 6-7 (5:7), 6-3 pieveica Džeimsu Dakvortu (ATP 80.) no Austrālijas.

Tikmēr zaudējumus piedzīvoja ATP ranga piektais numurs, turnīra trešā rakete krievs Daņiils Medvedevs un ar astoto numuru izsētais Stefans Cicips no Grieķijas.