"Celtics" komandas čempionu parādē Bostonā

Porziņģis ar "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja NBA čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu. Bostonas komandai tas ...

gallery icon
39
Basketbols
2024. gada 21. jūnijs, 21:32

FOTO: Kristaps Porziņģis ar Latvijas karogu uz pleciem sveica cilvēkus NBA čempionu parādē

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Piektdien, 21. jūnijā, Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas "Celtics" komanda Bostonā iesāka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādi.

Porziņģis ar "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja NBA čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu. Bostonas komandai tas ir pirmais čempiontituls kopš 2008.gada."Celtics" ar 18 čempiontituliem kļuvusi par NBA vistitulētāko vienību. Pirms tam Bostonas komanda dalīja titulētākās komandas godu ar 17 trofejas izcīnījušo Losandželosas "Lakers".

Čempionu parādē basketbolisti devās ar spēkratiem laivas formā jeb "duck boat". Šādas laivas Bostonas komandas tradicionāli izmanto savās parādēs. Bostonā klātienē noraudzīsies apmēram miljons līdzjutēju.

Kristaps Porziņģis, spītējot kājas traumai, palīdz "Celtics" kļūt par NBA čempioniem

Kristaps Porziņģis ar Bostonas "Celtics" vienību izcīnījis NBA čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu.

gallery icon
38