foto: tonybetfan.com
"Grobiņa"/LFS futbolisti virslīgas mačā pieveic "Jelgavu"
Grobiņa/LFS.
Futbols
2024. gada 16. jūnijs, 19:30

"Grobiņa"/LFS futbolisti virslīgas mačā pieveic "Jelgavu"

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

"Grobiņa"/LFS svētdien Tonybet" Latvijas futbola virslīgas otrā apļa noslēgumā izcīnīja uzvaru pār "Jelgavu", pārtraucot četru neuzvarētu spēļu sēriju.

"Grobiņa"/LFS savā laukumā ar 4:2 (1:1) guva panākumu pār "Jelgavu".

"Jelgavas" spēlētājs Ralfs Maslovs piespēlēja uz mājinieku vārtu priekšu, kur Grobiņas futbolisti nespēja sadalīt bumbu, un tā nonāca pie Džozefa Edes, kurš atradās labā pozīcijā un nevilcinoties raidīja to vārtos, izvirzot vadībā jelgavniekus. Tuvojoties pirmā puslaika izskaņai, laukuma saimnieki pēc brīvsitiena izlīdzināja rezultātu, precīzam esot Robertam Meļķim.

Savukārt otrajā puslaikā pēc spēlētām 14 minūtēm pirmo reizi mačā izvirzījās "Grobiņa"/LFS, kad viesu vārtsargu pārspēja Devids Dobrecovs, bet 79.minūtē rezultāts atkal kļuva neizšķirts, otro reizi spēlē precīzam esot Edem. Pēc stūra sitiena 88.minūtē "Grobiņa"/LFS komandu vadībā atkal izvirzīja Kārlis Mikuļskis, bet kompensācijas laikā pārsvaru dubultoja Meļķis.

Pirmajā aplī ar 2:1 uzvarēja jelgavnieki, abus vārtus uzvarētājiem gūstot Edem Oloko.

Piektdien 18.kārtas ievadā "Valmiera" mājās ar 6:1 sagrāva "Tukums 2000"/"Telms" komandu, bet sestdien "Liepāja" un "Daugavpils" cīnījās neizšķirti 1:1.

Līdere ar 43 punktiem 17 spēlēs ir RFS, 38 punkti ir "Riga" komandai, 36 punkti 18 mačos - "Valmierai", 28 punkti 18 cīņās - "Daugavpilij", 22 punkti - "Audai" un 18 punkti - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. 16 punktus ir sakrājusi "Metta" un "Grobiņai"/LFS, 15 punkti ir "Liepājai", bet 12 punkti - "Jelgavai".