foto: Getty Images via AFP
FOTO: pie Kristapa Porziņģa sāniem pievilcīga tumšmate. Vai mūsu basketbola spīdeklim jauns sirdsāķītis?
Vai Kristapa Porziņģa mīlas dzīvē notikušas pārmaiņas?
Sporta zvaigznes
2024. gada 1. marts, 13:12

FOTO: pie Kristapa Porziņģa sāniem pievilcīga tumšmate. Vai mūsu basketbola spīdeklim jauns sirdsāķītis?

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Latvijas visu laiku slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš šosezon pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienību Bostonas “Celtics”, aizvadītajā naktī bija devies uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli starp viņa pārstāvētās pilsētas komandu “Bruins” un NHL čempionvienību Vegasas “Golden Knights”. Latvietis, kā jau ierasts, nonāca uzmanības centrā, turklāt šoreiz nebūt ne viens.

Viena no NHL Austrumu konferences līdervienībām “Bruins” savā laukumā dramatiskā cīņā ar 5:4 (3:0, 1:3, 1:1) pārspēja pašreizējos čempionus. Ar savu karjeras pirmo "hat trick" uzvarētājiem izcēlās kanādiešu uzbrucējs Morgans Gīkijs, kurš  šosezon 55 spēlēs guvis 13 vārtus un atdevis 17 rezultatīvas piespēles, bet kopumā NHL karjeras laikā 25 gadus vecais uzbrucējs 235 spēlēs sakrājis 93 (35+58) punktus.

Vēl pa vārtiem uzvarētāju rindās guva Jespers Būkvists un Meisons.

Dramatiskajā spēlē, sēžot ložā, protams, tika pamanīts arī Kristaps Porziņģis, kurš uz maču bija devies kopā ar savu draugu un treneri, kādreizējo Latvijas izlases basketbolistu Žani Peineru un kādu simpātisku tumšmati.

Tieši daiļā dāma sēdēja blakus vienam no Bostonas slavenākajiem sportistiem un dažos no kadriem, kad viņi parādījās uz “TD Garden” arēnas kuba, bija manāms acīm redzams mulsums.

Par daiļavas personību un attiecību statusu ar Kristapu pagaidām nekādas sīkākas informācijas nav.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Kristaps Porziņģis kopš 2019. gada bija kopā ar latvieti, kādreizējo “VEF Rīga” karsējmeiteni Lauru Vizlu, kura pēdējos gados vairāk zināma kā modele, digitālā satura veidotāja un uzņēmēja. Tomēr pāris pagājušajā vasarā izšķīrās. Vēl vasarā Kristaps un it sevišķi Laura sociālajos tīklos dalījās ar fotogrāfijām no kopīgas atpūtas Grieķijas salās, no klātienē apmeklētām Vimbldonas tenisa turnīra spēlēm, bet tās visas tika dzēstas – gan Lauras, gan Kristapa kontos vairs nebija nekādu norāžu, ka viņi būtu pāris. Laura tika izdzēsusi visas bildes, kurās redzama viņa ar Kristapu vai Kristaps viens, savukārt Porziņģa profilos bija atrodama vairs tikai viena fotogrāfija kopā ar daiļo blondīni. Turklāt Laura nedevās līdzi Kristapam uz ASV, kad tur sākās jaunā NBA sezona.

Kristaps Porziņģis paparaci acīs 2023. gadā

Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis aizvadījis individuāli spožu sezonu ASV galvaspilsētas klubā Vašingtonas “Wizards” un viņa sniegumu ir pamanījuši arī ...

gallery icon

Intervijā žurnālam "Santa" Laura apstiprina, ka ar Kristapu Porziņģi vairs nav attiecībās. "Nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet grūti to izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev."

Šo triju gadu laikā jaunā dāma esot ieguvusi pieredzi dzīvot dažādās valstīs un "noteikti esmu kļuvusi citāda Laura. Pirmais lielās uzmanības brīdis bija pārsteigums - nebiju to gaidījusi, pat neiedomājos," tā saka digitālā satura veidotāja Laura Vizla, kam triju gadu garumā bija attiecības ar mūsu basketbola zvaigzni Kristapu Porziņģi.

Lauras Vizlas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no Lauras Vizlas "Instagram" profila.

gallery icon