foto: LETA
Gudļevskim zaudējums papildlaikā; Punnenovam "sausā" spēle
Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis.
Hokejs
2023. gada 26. novembris, 20:08

Gudļevskim zaudējums papildlaikā; Punnenovam "sausā" spēle

Jauns.lv/LETA

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien neglāba Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" komandu no zaudējuma papildlaikā Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē.

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien neglāba Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" komandu no zaudējuma papildlaikā Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē.

"Fischtown Pinguins" viesos ar rezultātu 3:4 (2:1, 0:0, 1:2, 0:1) piekāpās turnīra līderei Štraubingas "Tigers".

Gudļevskis  viesu vārtos atvairīja 21 no 25 metieniem jeb 87,50% raidījumu.

Ar 43 punktiem 22 spēlēs "Fischtown Pinguins" turnīra tabulā ieņem otro vietu 14 komandu konkurencē, kamēr pirmo vietu ar 44 punktiem ieņem "Tigers".

"Fischtown Pinguins" vārtsargu trenera trenera amatā darbojas Latvijas speciālists Edgars Lūsiņš.

Tikmēr Ivars Punnenovs svētdien aizvadīja "sauso" spēli, neielaižot nevienus vārtus, un palīdzēja viņa un Ronalda Ķēniņa pārstāvētajai "Lausanne" tikt pie panākuma Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē.

"Lausanne" savā laukumā ar rezultātu 5:0 (2:0, 2:0, 1:0) pārspēja "Ajoie".

Uzvarētāju rindās Punnenovs atvairīja visus 17 pretinieku metienus pa Lozannas komandas vārtiem.

Tikmēr Ķēniņš uz ledus bija 13 minūtes un 37 sekundes, un atzīmējās statistikā ar divu minūšu noraidījumu un diviem uzvarētiem iemetieniem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Rūdolfa Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions" ar 49 punktiem 24 spēlēs ir trešā, "Lausanne" ar 44 punktiem 26 mačos ieņem ceturto vietu, bet Roberta Cjunska pārstāvētā "Lugano" ar 38 punktiem 25 dueļos ir septītā, Langanvas "Tigers", kuras rindās spēlē Oskars Lapinskis, ar 35 punktiem - desmitā, Riharda Bukarta pārstāvētā "Biel-Bienne" ar 28 punktiem ieņem 11.vietu, bet "Kloten", kas pagaidām spēlē bez savainotā Denisa Smirnova, ar 25 punktiem - 13.vietu 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

Savukārt Rodrigo Ābols izcēlās ar precīzu metienu Zviedrijas hokeja līgas (SHL) spēlē un palīdzēja Engelholmas "Rogle" izcīnīt uzvaru.

"Rogle" viesos ar rezultātu 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) pārspēja "Malmo".

Ābols guva uzvarētāju trešos vārtus otrā perioda ievadā. Viņš kopā šajā mačā uz ledus bija 16 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā atzīmējās statistikā ar diviem spēka paņēmieniem, trīs metieniem pa pretinieku vārtiem, uzvarēja piecos no 13 iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Šellefteo AIK ar 35 punktiem 20 spēlēs turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, Kristiāna Rubīna pārstāvētā Ērnšeldsvīkas "MoDo" ar 30 punktiem ir desmitā, bet "Rogle" ar 30 punktiem 14 komandu konkurencē ierindojas 11. pozīcijā.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Vekšes "Lakers", kas finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Šellefteo AIK.