foto: Action Images via Reuters
Kad pikantas modeles ienāk sportā. Sieviešu boksā gaidāma pirmā “krūšu kauja”
Ebanijas Bridžesas firmaszīme - ierasties uz svēršanos peldkostīmā.
Citi sporta veidi
2023. gada 8. novembris, 17:58

Kad pikantas modeles ienāk sportā. Sieviešu boksā gaidāma pirmā “krūšu kauja”

Jauns.lv

Populārā Austrālijas boksere Ebanija Bridžesa, kura ir pasaules čempione IBF versijā svara kategorijā līdz 53,5 kilogramiem, savu titula aizstāvēšanas cīņu nodēvējusi par “krūšu kauju”, jo abas sportistes ir ieguvušas prāvu atbalstītāju pulku arī citā nozarē.

Šobrīd 37 gadus vecā Ebanija Bridžesa plašu pasaules uzmanību piesaistīja 2021. gadā, kad uz svēršanos pirms boksa cīņām sāka ierasties ļoti pieticīgā apģērbā, izceļot savas ķermeņa formas.

Šis atgadījums tika plaši apspriests sporta pasaulē, un vairums boksa pārzinātāju nekautrējās teikt, ka austrāliete izrāda klaju necieņu pret boksu kā sporta veidu, tomēr tas nemainīja sportistes paradumus un viņa savu tradīciju turpināja. Tas viņai palīdzēja piesaistīt plašu sekotāju pulku viņas “OnlyFans” kontam.

Austrālijas boksa karaliene Ebanija Bridžesa parāda savu sievišķību

Ebanija Bridžesa 2022. gada 11. decembrī aizvadīja Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) titulcīņu pret savu tautieti Šenonu O'Konelu. 36 gadus vecā ...

gallery icon

9. decembrī ASV pilsētā Sanfrancisko Bridžesai paredzēta titula aizstāvēšanas cīņa pret savu tautieti, 36 gadus veco Avrilu Metija, kur paralēli boksam ir arī peldkostīmu modele ar veiksmīgu “OnlyFans” kontu.

"Acīmredzami viņa ir ļoti labi izskatīga sieviete. Viņa strādā arī “OnlyFans”, un viņa ir peldkostīmu modele. Es zinu, ka daudz cilvēku viņu noraksta, līdzīgi kā visi norakstīja mani, jo esmu skaista, esmu modele un man ir “OnlyFans” konts,” tā savu pretinieci slavējusi Bridžesa, norādot, ka šī cīņa “uzspridzinās internetu”.

Pirms gaidāmās cīņas Bridžesa paguvusi arī paslavēt gaidāmās pretinieces krūtis, bet piebildusi, ka gaidāma ļoti smaga cīņa. "Krūšu kauja! Arī viņai ir labas krūtis, bet manas ir labākas. Es jau esmu uzvarējusi," sociālajā tīklā paziņoja austrāliete, piebilstot, ka nevar vien sagaidīt, kad sadragās pretinieces skaisto seju.

Kadri no Ebanijas Bridžesas cīņām

Pēdējā laikā arvien vairāk tiek runāts, ka sieviešu cīņas sportu vajadzētu kaut nedaudz nošķirt no izklaides un ierobežot sportistu mēģinājumus, ...

gallery icon

Pēc šī ieraksta Abas bokseres jau paguva arī apmainīties ar laipnībām sociālajā tīklā “X”.

Metija pavēstīja, ka sejas sadragāšana būtu tikai godīga, jo pirms tam viņa jau būs sadragājusi Bridžesas labo krūti.

Bridžesa atbildēja, ka pretiniecei vispirms par to būtu jātrāpa, uz ko Metija ironizēja, ka sāncenses apgalvojumos vedinot uz domām, ka to varētu būt grūti izdarīt.

Bridžesa pie pasaules čempiones titula tika 2022. gada martā, kad pieveica argentīnieti Mariju Sesīliju Romano un titulu spēja aizstāvēt arī pērnā gada decembrī, kad pieveica savu tautieti – par Austrālijas boksa karalieni dēvēto – Šenonu O’Konelu. Bridžesa ir aizvadījusi 10 profesionālās cīņas, no kurām uzvarējusi astoņas, piedzīvojusi vienu zaudējumu un viena noslēgusies neizšķirti. Interesanti, ka arī Metijas līdzšinējā profesionālo cīņu bilance ir identiska – 8-1-1.