Futbols
2023. gada 14. augusts, 15:33

PSG vienojusies ar Saūda Arābijas klubu "Al-Hilal" par Neimāra pāreju

Jauns.lv/LETA

Brazīlijas uzbrucēja Neimara pāreju no Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uz Saūda Arābijas futbola klubu Rijādas "Al-Hilal" plānots pabeigt tuvāko 48 stundu laikā, vēsta ziņu aģentūra DPA.

PSG tuvi informācijas avoti vēsta, ka Parīzes klubs par 31 gadu vecā brazīlieša pāreju no "Al-Hilal" var saņemt līdz pat 100 miljoniem eiro.

PSG gatavojas komandas pārveidei ar jaunākiem spēlētājiem.

Šo darījumu PSG sankcionē, jo spāņu treneris Luiss Enrike ir gatavs ļaut Neimaram doties uz citu klubu.

foto: AFP/Scanpix
Parīzes klubs par 31 gadu vecā Brazīlijas uzbrucēja Neimara pāreju no "Al-Hilal" var saņemt līdz pat 100 miljoniem eiro.

Spēlētāja pārdošana klubam līdz 2025.gada vasarai, kad beidzas pašreizējais futbolista kontrakts, ļaus ietaupīt 25 miljonus eiro gadā, kas Neimaram pienākas kā gada alga.

Ziņas par Neimara aiziešanu no kluba izskan mazāk nekā 24 stundas pēc kluba apstiprinājuma, ka uzbrucējs Kilians Mbapē ir atsācis treniņus kopā ar komandu.

Parīzes "Saint-Germain" prezentē Neimaru

gallery icon

Tiek ziņots, ka, Mbapē ir saņēmis kluba garantijas, ka viņam pēc nākamās sezonas par transfēra maksu tiks atļauts pievienoties Madrides "Real".

No 2009. līdz 2013.gadam Neimars pārstāvēja Brazīlijas klubu "Santos", bet turpmākās četras sezonas pavadīja "Barcelona", bet 2017.gadā par transfēra summu 222 miljoni eiro pārgāja uz PSG, sasniedzot spēlētāju transfēra rekordu.