Sporta zvaigznes
2023. gada 8. jūlijs, 17:34

Luka Dončičs 7. jūlijā bildinājis savu draudzeni; fani cer uz laimīgo skaitļu maģiju

Jauns.lv

Slovēnijas basketbola valstsvienības un NBA kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs 7. jūlijā spēris nozīmīgu soli personiskajā dzīvē. Basketbolists bildinājis savu ilggadējo draudzeni Anamariju Goltesu, ar kuru iepazinās jau bērnībā.

Noprotams, ka par slovēņu basketbola brīnumbērnu dēvētajam Dončičam numeroloģija ir sirdij tuva - skaitlim 7 ir nozīmīga loma viņa karjerā un tagad būs arī privātajā dzīvē. Luka gan "Mavericks", gan Slovēnijas izlasē spēlē ar 77. numuru, savulaik karaliskajā Madrides "Real" klubā viņa kreklu rotāja numurs 7. Un Anamarijas roku viņš svinīgi lūdza 7. jūlijā jeb 7.7., liecina pāra paziņojums sociālajos tīklos.

Vairāk nekā 1,1 miljons fanu atzīmējuši priecīgo ziņu ar "Patīk" sirsniņu, un komentāros tūkstoši raksta laba vēlējumus, priecājoties par izvēlēto maģisko kombināciju 7.7. un vēlot laimi.

Slovēnijas basketbola brīnumbērns Luka Dončičs

gallery icon

Kas ir zināms par Lukas līgavu Anamariju

Anamarija Goltesa, tāpat kā viņas puisis, ir no Slovēnijas. Ar tagad slaveno Luku viņa iepazinās 12 gadu vecumā Horvātijā.

Anamarija dzimusi 1998. gada 30. aprīlī, viņai ir viena māsa. Pēc vidusskolas jauniete iestājās Ļubļanas universitātē, studēja Ekonomikas un biznesa fakultātē. Anamarija Goltesa strādājusi par modeli, sadarbojoties ar slavenām modeļu aģentūrām "Campbell Models" un "Immortal Model Management" (IMM). Publiski zināms, ka IMM talantu skauts viņu pamanīja "Instagram", kā rezultātā Anamarija nokļuva Amerikā.

Pašlaik Anamarija Goltesa ir sociālo tīklu satura veidotāja ar 190 tūkstošiem sekotāju. Viņa arī veidojusi savus sporta raidījumus un savos sociālo tīklu kontos reklamē gan sporta tērpus, gan cita veida apģērbu.

Zināms, ka viņa un Luka Dončičs ir pāris kopš 2016. gada, un pirms tam bērnībā viņi ilgus gadus bija vienkārši draugi.

“Es jau esmu atbildējusi uz šo jautājumu miljons reižu. Mēs iepazināmies, kad mums bija 12 gadi Horvātijas pludmalē. Starp citu, mūsu draugi joprojām ir tie paši, ar kuriem mēs toreiz draudzējāmies. Galu galā patiesa draudzība vienmēr paliek, vai ne?" par savu iepazīšanos ar nu jau slaveno Luku Dončiču teikusi Anamarija.

24 gadus vecā influencere neslēpj: „Esmu priecīga par iespēju pavadīt vairāk laika kopā ar Luku, Hugo un Gia (viņu abiem suņiem). Mums ikdienā nesanāk tik daudz būt kopā, jo katram ir savas aktivitātes. Tāpēc ir ļoti labi, ja izdodas būt kopā ilgāk." 

2018. gadā tika ziņots par krīzi pāra attiecībās un šķiršanos. Tiesa, pēc neliela pārtraukuma viņu attiecības atsākās. Ieskatoties Anamarijas sociālo tīklu kontos, redzams, ka viņa atbalsta savu mīļoto puisi un ir viena no kaismīgākajām Slovēnijas basketbola izlases un viņa komandas "Mavericks" fanēm. Arī ģimenes mīluļi Hugo un Gia ir ietērpti fanu kreklos ar Lukas numuru - 77.

Pašlaik pāris kopā ar saviem suņiem dzīvo Teksasā, netālu no "American Airlines Center" arēnas, kur ir Lukas Dončiča pārstāvētā kluba mājas arēna.

Goltesa saviem sekotājiem stāstījusi, ka Dalasa viņai ļoti atgādina dzimto Slovēniju: "Dallasa ir ļoti līdzīga Eiropai. Es mīlu Dalasu, tā man atgādina mājas."

Basketbolista Lukas Dončiča un viņa mīļotās Anamarijas dzīve sociālo tīklu fotogrāfijās

gallery icon