foto: ekrānuzņēmums no video instagram.com/romankostomarovkrs
Kādreiz izcilais daiļslidotājs pirmo reizi parāda savas jaunās kājas un atveseļošanās procesu
Sportists pirmo reizi parāda rehabilitācijas procesu pēc amputācijas.
Citi sporta veidi
2023. gada 27. jūnijs, 12:42

Kādreiz izcilais daiļslidotājs pirmo reizi parāda savas jaunās kājas un atveseļošanās procesu

Jauns.lv

Olimpiskais čempions daiļslidošanā Romāns Kostomarovs pirmo reizi parādījis rehabilitācijas procesu pēc ekstremitāšu amputācijas. Video viņš publicējis savā "Instagram" kontā.

"Ak, ne jau vienkārši tas viss... ne morāli, ne fiziski... maigi izsakoties! Bet braucam tālāk. Priekšā grūtākais, sū*a dzīve! Lai arī tā nebija vienkārša," tā olimpiskais čempions parakstīja video sociālajā tīklā.

Video redzams, ka sportists ar protēzēm darbojas uz velotrenažieri.

"Vienkārši uzsmaidi šai dzīvei vienai. Paceļoties un krītot - dari visu skaisti. Paliec pats - to novērtēs jebkurš. Tas ir tavs spēks."

foto: ekrānuzņēmums no video
Kostomarovs parāda kāju protēzes.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 2006. gada olimpiskais čempions daiļslidošanā dejās uz ledus - pārī ar Tatjanu Navku (tagadējo Krievijas diktatora Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova dzīvesbiedri) - šī gada 10. janvārī tika hospitalizēts.

Olimpiskā čempione daiļslidošanā Tatjana Navka

Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova sieva, olimpiskā čempione daiļslidošanā Tatjana Navka.

gallery icon

Kā vēsta Krievijas mediji, sākotnējā versija liecina, sportists devies slidot ar 38,4 grādu temperatūru.

Lai mazinātu drudzi, viņš tika iegremdēts āliņģī. Slimnīcā viņu vispirms pieslēdza pie mākslīgās elpināšanas aparāta, pēc tam ieviesa medicīniski izraisītu komu. Viņa veselības stāvoklis tika nodēvēts par ārkārtīgi smagu.