foto: LETA
Avoti: "Wizards" sarunās ar "Celtics" un "Clippers" apspriež Porziņģa nonākšanu Bostonā
Basketbolists Kristaps Porziņģis.
Basketbols
2023. gada 21. jūnijs, 22:23

Avoti: "Wizards" sarunās ar "Celtics" un "Clippers" apspriež Porziņģa nonākšanu Bostonā

Jauns.lv/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" kopā ar Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Clippers" apspriež Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa nonākšanu Bostonā, vēsta "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja.

Atsaucoties uz saviem informācijas avotiem, Šaranja ziņo, ka ""Wizards", "Celtics" un "Clippers" risina sarunas par darījumu, kas nozīmētu Porziņģa nosūtīšanu uz Bostonu, Markusa Morisa un drafta izvēles tikšanu "Wizards" un Malkolma Brogdona došanos uz Losandželosu".

Šaranja vēsta, ka puses joprojām strādā pie darījuma detaļām un Porziņģa 36 miljonu ASV dolāru (32,8 miljoni eiro) lielās spēlētāja izvēles.

Kristaps Porziņģis paparaci acīs 2023. gadā

Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis aizvadījis individuāli spožu sezonu ASV galvaspilsētas klubā Vašingtonas “Wizards” un viņa sniegumu ir pamanījuši arī ...

gallery icon

Tīmekļa vietne "Bleacherreport.com", atsaucoties uz Šaranju, min, ka šādas maiņas ietvaros Porziņģis izmantotu savu 36 miljonu dolāru opciju 2023./2024. gada sezonai.

Šaranja arī norādīja, ka interese par Latvijas spēlētāju nav tikai Bostonā, un neizslēdza basketbolista atgriešanos galvaspilsētā.

Kristaps Porziņģis atgriežas mājās ar “Bombardier Global 6000” privāto lidmašīnu

Ieskats “Bombardier Global 6000” privātajā lidmašīnā, ar kādu Liepājā no Vašingtonas ieradies Kristaps Porziņģis.

gallery icon

Jau ziņots, ka uz Fīniksas "Suns" no "Wizards" tika aizmainīts Bredlijs Bīls, kas, pēc portāla autoru domām, būtībā nozīmē "Wizards" sastāva veidošanu no jauna.

Tiek lēsts, ka Porziņģa algas un viņa savainojumu vēstures dēļ "Wizards" nez vai paturēs latvieti savā komandā.

Tiek minēts, ka "Celtics" rindās Porziņģis būtu iespaidīgs spēks sastāvā, kurā tikai četri spēlētāji ir 2,08 metri vai garāki.

Tiek atzīmēts arī Porziņģa labais metiens no distances, minot, ka iepriekšējā sezonā viņš trāpīja 38,5 procentus tālmetienu un vidēji spēlē sakrāja 2,7 rezultatīvas piespēles.