Hokejs
2023. gada 29. maijs, 11:31

VIDEO: kā par Latvijas hokejistu panākumu priecājās citvalstu komentētāji

Jauns.lv

Internetā nonācis video, kurā ir apkopotas dažādu valstu TV komentētāju reakcijas brīdī, kad Kristians Rubīns guva izšķirošos vārtus Pasaules čempionāta spēlē pret ASV. Lietuviešu komentētāja balsī pat bija dzirdama tāda sajūsma, it kā Pasaules čempionāta trešo vietu būtu ieguvusi Lietuva.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šo video, protams, var skatīties mūžīgi – Kaspara Daugaviņa piespēle un tai sekojošais Kristiana Rubīna zibenīgais un netveramais ripas raidījums ASV izlases vārtu rāmī.

Video sākas ar Latvijas televīzijas komentētāju emocijām, kam seko somu, lietuviešu, igauņu, dāņu, kanādiešu un citu, kopumā, 12 dažādu valstu sporta komentētāju reakcijas.

Jāatzīmē, ka visu komentētāju balsīs dzirdams prieks un pārsteigums par Latvijas izlases panākumu.

Latvijas vīriešu hokeja izlase pēc tās sekmīgākā starta pasaules čempionātu vēsturē šodien atgriezīsies Rīgā.

Latvijas izlases sagaidīšana notiek pie Brīvības pieminekļa plānota aptuveni. Svētdien Latvijas Hokeja federācija (LHF) aicināja līdzjutējus nedoties uz lidostu, jo šogad komandas sagaidīšana tiks organizēta īpašā vietā - pie Brīvības pieminekļa. 

FOTO: izcilākā diena Latvijas hokeja vēsturē — izcīnītas bronzas medaļas pasaules čempionātā, 2023. gada 28. maijs

Spēlē par bronzas medaļām Latvija papildlaikā pieveic vareno ASV, 2023. gada 28. maijs

gallery icon
24

Latvijai tas ir kļuvis par visu laiku panākumiem bagātāko čempionātu. Iepriekš labākais rezultāts bija trīsreiz izcīnītā septītā vieta.

Latvijas izlase čempionātu sāka ar diviem zaudējumiem, ar 0:6 piekāpjoties Kanādai un 1:2 - Slovākijai. Pēc tam pirmoreiz čempionātu vēsturē izdevās uzvarēt čehus (4:3 papildlaikā), kā arī ar 2:1 pārspēt Norvēģiju, ar 3:2 - Slovēniju, ar 7:0 - Kazahstānu un papildlaikā ar 4:3 - Šveici. Pēdējā mačā iegūtie punkti ļāva ne tikai iekļūt ceturtdaļfinālā, bet izcīnīt trešo vietu B apakšgrupā.

Hokeja fani Doma laukumā vēro Latvijas izlases pusfināla cīņu ar Kanādu

Tūkstošiem cilvēku sestdien, 27. maijā Rīgas centrā pulcējušies, lai uz lielajiem ekrāniem kopīgi skatītos pasaules čempionāta hokejā pusfināla spēli starp ...

gallery icon
159

Latvijas hokejisti ceturtdaļfinālā pārspēja Zviedriju ar 3:1, bet pusfinālā ar 2:4 zaudēja Kanādai.

Par pasaules meistarsacīkšu uzvarētājiem kļuva kanādieši, kuri izšķirošajā mačā ar 5:2 bija pārāki par Vāciju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās