foto: AFP/Scanpix
Mesi pēc diskvalifikācijas izciešanas atgriežas PSG treniņos
Lionels Mesi.
Futbols
2023. gada 9. maijs, 12:36

Mesi pēc diskvalifikācijas izciešanas atgriežas PSG treniņos

Jauns.lv/LETA

Argentīnas futbolists Lionels Mesi pēc kluba piemērotās diskvalifikācijas pirmdien atjaunoja treniņus Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandas sporta bāzē.

PSG savā interneta mājaslapā paziņoja par Mesi atgriešanos, ievietojot attēlu, kurā bijušais "Barcelona" spēlētājs redzams ar bumbu kluba treniņu laukumā.

Mesi 1.maijā izlaida treniņu, tā vietā dodamies braucienā uz Saūda Arābiju, kuras tūrisma vēstnieks viņš ir. Dienu vēlāk Francijas klubs paziņoja par viņa divu nedēļu diskvalifikāciju.

Britu raidorganizācija BBC ziņoja, ka Mesi ir sapratis, ka viņam tiek dota kluba atļauja šim ceļojumam, taču vēlāk, mainoties kluba treniņu grafikam, tā tika anulēta.

Pēc ceļojuma Mesi atvainojās klubam un saviem komandas biedriem par ceļošanu bez PSG atļaujas.

Klubs neatklāj, vai Pasaules kausa ieguvējs sestdien dosies laukumā PSG nākamajā Francijas līgas spēlē ar "Ajaccio".

Četras spēles pirms turnīra beigām PSG turnīra tabulā ar sešu punktu pārsvaru pār "Lens" ieņem pirmo vietu.

Paredzams, ka Mesi pēc sezonas nepagarinās līgumu ar PSG. Kā viņa iespējamākā nākamā darba vieta tiek minēts klubs Saūda Arābijā. Citi ticamākie varianti ir bijuši ASV futbola līgas (MLS) vienība Maiami "Inter" un "Barcelona".

Mesi pievienojās PSG 2021. gadā.

PSG cerēja, ka Mesi ierašanās palīdzēs izcīnīt Čempionu līgas uzvarētāju titulu, taču klubs divas sezonas pēc kārtas izstājās astotdaļfinālā.