Fitness
2023. gada 9. marts, 17:35

VIDEO: kā Latvijas spēcīgākie vīri Agra Kazeļņika uzraudzībā sāk gatavoties sezonai

Jauns.lv

2023. gada 25. februārī Latvijas spēcīgākie vīri - Latvijas atklātā čempionāta spēkavīriem dalībnieki - aizvadīja pirmo sezonas koptreniņu leģendārā spēkavīra Agra Kazelņika uzraudzībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Spēkavīru pirmais koptreniņš notika Ogrē "Gaso" treniņu bāzē. Sportisti iemēģināja veiksmi vilkmē no zemes, baļķa celšanā, krucifiksā, stafetē un pulksteņa vingrinājumā. Treniņā piedalījās Mairis Kopeika, Raivis Gintauts, Edijs Rihards Krieviņš, Valdis Dolinčuks un Konstantīns Soboļevs.

Jauns.lv jau vēstīja, ka līdz seriāla pirmajam posmam, kas paredzēts 3. jūnijā Daugavpil plānota intensīva treniņu programma, kurā ikviens no spēkavīriem aizvadīs gan individuālus, gan grupu treniņus, ko būs iespējams vērot arī tiešraidēs “Latvijas Spēkavīri – Latvian Strongman” sociālo tīklu profilos.

Latvijas Spēkavīru 2023. gada sezona iesākusies atklāšanas pasākumu, kurā prezentēts jauns logotips, kas izstrādāts kopā ar sezonas ģenerālsponsoru “Klondaika”, kā arī jaunu devīzi - “Vīri kā Ozoli”. Ozols simbolizē Latvijas diženumu un spēku, savukārt vārds “Spēkavīrs” nozīmē spēcīgu cilvēku. Apvienojot abus vārdus “Spēkavīrs” un “Ozols”, tika arī radīta devīze - “Vīri kā Ozoli”.

Latvijas atklātā čempionāta spēkavīriem 2023 kalendārs:

  1. Daugavpils posms – 3. jūnijs;
  2. Mārupes posms – 23. jūnijs;
  3. Tērvetes posms – Traktoru dienas – 1. jūlijs;
  4. Kuldīgas posms – 22. jūlijs;
  5. Ventspils posms – 5. augusts;
  6. Finālsacensības – “Akropole Rīga” – 10. septembris.

2023. gada sezonas sacensību formāts paredz aizvadīt piecus posmus, lai noskaidrotu Latvijas kausa ieguvēju, savukārt finālsacensībām tirdzniecības centrā “Akropole Rīga” kvalificēsies astoņi labākie Latvijas spēkavīri, ņemot vērā katra sportista četru labāko posmu sasniegumus.

Šajā spēkavīru sezonā paredzētas arī starptautiskas pāru sacensības, kurā piedalīsies Latvijas, Ukrainas Lietuvas un Igaunijas spēkavīri.

Tāpat vairāki mūsu sportisti visas sezonas garumā pārstāvēs Latviju arī dažādās starptautiskās sacensībās.

Vairāk jaunumiem par spēka sportu Latvijā sekojiet līdzi portāla Jauns.lv rubrikā “Vīri kā Ozoli”, kā arī “Latvijas Spēkavīri – Latvian Strongman” “Facebook”, “Instagram”, “Tik Tok” un “Youtube” kontos.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās