foto: ddp/CTK / Vida Press
Pikē publicē pirmo kopbildi ar jauno draudzeni, kuras dēļ viņš pameta Šakiru
Spāņu futbolists Žerārs Pikē
Sporta zvaigznes
2023. gada 27. janvāris, 14:44

Pikē publicē pirmo kopbildi ar jauno draudzeni, kuras dēļ viņš pameta Šakiru

Jauns.lv

Spāņu futbolists Žerārs Pikē apstiprinājis sabiedrībā ilgi virmojušās baumas par jaunām attiecībām, sociālajā vietnē "Instagram" publicējot kopbildi ar savu draudzeni, kuras dēļ viņš pameta kolumbiešu dziedātāju un savu divu bērnu māti Šakiru.

Kopbildi ar Klāru Čia Marti futbolists publicēja ceturtdien. Savu ievietoto attēlu Pikē gan nekomentēja, paraksta vietu atstājot tukšu.

Jaunā pārīša kopbilde izpelnījusies vairāk nekā 3 miljonus sirsniņu, daudzajos komentāros gan netrūkstot arī nejaukiem jokiem un kritikai.

Kā raksta ārvalstu mediji, Pikē jaunā mīlestība ir 23 gadus veca sabiedrisko attiecību studente no Barselonas. Laikraksts "The Sun" vēstī, ka abus kopā savedušas "darba attiecības".

Pikē ar Marti "oficiāli" atrādījuši savas attiecības divas nedēļas pēc tam, kad Šakira, ar kuru futbolists bija kopā ilgāk nekā 12 gadus, publicēja savu jaunāko singlu, kurā apdzied bijušā mīļotā nodevību, uzsākot attiecības ar par viņu jaunāku sievieti, kura nepavisam neesot viņas vērta.

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

45 gadus vecā Šakira un 35 gadus vecais Pikē kopīgā paziņojumā par šķiršanos paziņoja pagājušā gada jūnijā. "Mēs ar nožēlu apstiprinām, ka šķiramies," rakstīja pāris. "Mēs šobrīd lūdzam privātumu mūsu bērnu labklājībai, kas ir mūsu maksimālā prioritāte. Jau iepriekš pateicamies par sapratni un cieņu."

Šakira un Žerārs Pikē iepazinās 2010. gada Pasaules futbola kausa izcīņas finālturnīra laikā. Bijušajiem mīļotajiem dzimšanas dienas ir vienā un tajā pašā datumā, tikai sportists dzimis desmit gadus vēlāk nekā kolumbiešu popzvaigzne. Neraugoties uz dēlu nākšanu pasaulē, pāris tā arī oficiāli nenoformēja savas attiecības. Viņi dzīvoja civillaulībā.