foto: Instagram @Ines_Nikic
Kristapu Porziņģi atraidījusī un Latvijā aprunātā skaistule žilbina futbola līdzjutējus Katarā
Inesa Nikiča bauda naksnīgo Dohu.
Sporta zvaigznes
2022. gada 12. decembris, 14:20

Kristapu Porziņģi atraidījusī un Latvijā aprunātā skaistule žilbina futbola līdzjutējus Katarā

Jauns.lv

Katarā notiekošajā futbola Pasaules kausā līdzjutēju un visas pasaules mediju uzmanības centrā līdz šim bijusi 30 gadus vecā bijusī “miss Horvātija” Ivana Knolla, kura ar savu pieticīgo Horvātijas karoga krāsu apģērbu likusi par sevi daudz runāt. Tomēr tribīnēs netrūkst arī citu pievilcīgu futbola līdzjutēju, turklāt viena no tām - Inesa Nikiča (interesanti, ka arī tieši Horvātijas fane) - savulaik bijusi visai aprunāta pat Latvijā

Jauns.lv jau vēstīja, ka 2017. gadā tolaik 21 gadu vecais Kristaps Porziņģis, apskatot daiļās "Instagram" modeles un ieraugot tolaik knapi pilngadīgās horvātietes Inesas Nikičas profilu, nespēja atturēties un norādīja, ka viņam patīk redzētais - viņš ar emotikonu, kurā redzamas sirsniņas acīs, komentāru sadaļā nodemonstrēja simpātijas daiļavas par pludmales bildē redzēto.

Kristaps Porziņģis flirtējis ar 18 gadus veco horvātu modeli Inesu Nikiču

Neveiksmi sociālajos tīklos piedzīvojis Latvijas pagājušā gada labākais sportists Ņujorkas "Knicks" basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš vēlreiz mēģinājis flirtēt ar ...

gallery icon

Mirkli vēlāk savam slavenajam pielūdzējam atbildi sagatavojusi bija arī pati Inesa, kura publicēja attēlu ar savu puisi, kurā abi kaislīgi skūpstās, turklāt attēla aprakstā bija jautājums horvātu valodā: "Kristap Porziņģi, KO? Vai tu guli mierīgi, Kristap Porziņģi?"

foto: Instagram @Ines_Nikic
Inesas Nikičas atbilde Porziņģa flirtam.

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā. Vietējie to jau iesaukuši par "Porziņģciemu".

gallery icon

Kristaps Porziņģis nepalika atbildi parādā un pajokoja savā tvitera kontā par atraidījumu šādi:

Liekot noprast, ja nepamēģināsi, tad neuzzināsi.

Kristapa Porziņģa ekskluzīvais mersedess

Kristapa Porziņģa ekskluzīvais mersedess.

gallery icon

Interesanti, ka drīz vien Inesa Nikiča bija spiesta noslēgt svešiem cilvēkiem savu “Instagram” kontu. Iespējams, šāds lēmums tika pieņemts tāpēc, ka "Radio SWH" rīta šovā "Tik Tik Tik" tika aicināts visiem Porziņģa faniem Nikičas "Instagram" kontā darīt tieši tāpat kā izdarīja Kristaps. Tolaik Kristaps bija nesen ticis pie sava miljonā “Instagram” sekotāja (šobrīd ir pusotrs miljons) un atbalstītāju šādai akcijai netrūka.

Kristaps Porziņģis pirms dažiem gadiem bija visai aktīvs sociālajos tīklos un nekautrējās publiski flirtēt ar dažādām daiļavām, ieskaitot "PlayBoy" modeli Ebigeilu Rašfordu.

Kristaps Porziņģis met acis uz ļoti pikantu "Playboy" modeli

Latvijas šā brīža slavenākais sportists Kristaps Porziņģis Ņujorkā dzīvo ar pilnu krūti, ko liecina viņa svaigākās darbības sociālajos tīklos. Par Kristapu ...

gallery icon

Tāpat tika mēļots, ka Kristapam varētu būt dēka ar savu kaimiņieni Ņujorkā dāņu supermodeli Nīnu Agdalu.

Porziņģis ticis pie ļoti pievilcīgas kaimiņienes - dāņu supermodeles

Vēl vakar Ņujorku un daudzas citas vietas pasaulē pāršalca vēsts par Latvijas basketbola talanta Kristapa Porziņģa flirtēšanu ar ļoti pikanto ...

gallery icon

Tomēr nu jau pāris gadus Kristaps sevi var saukt par aizņemtu vīrieti, jo viņš ir attiecībās ar savu tautieti šarmanto Lauru Vizlu.

Lauras Vizlas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no Lauras Vizlas "Instagram" profila.

gallery icon

Kopš tā laika pagājuši jau piecarpus gadi un Inesa Nikiča turpina savas “Instagram” modeles gaitas, reklamējot dažādas vietas un lietas. Kā jau kārtīgai globāla mēroga ietekmelei piedienas, Inesa šajās dienās ir devusies uz Kataru, kur kaismīgi jūt līdzi Horvātijas futbola izlasei.

Horvāti ir aizcīnījušies līdz pusfinālam otro Pasaules kausu pēc kārtas (pirms četriem gadiem Krievijā izcīnīja otro vietu), bet daiļā dāma arābu valstī paguvusi ne tikai pozēt tirdzniecības centros, restorānos un pludmalē, bet arī noraudzīties sensacionālo ceturtdaļfināla uzvaru pēcspēles sitienos pret sacensību galveno favorīti Brazīliju. Interneta komentāros netrūkst viedokļa, ka Inesa esot pat daiļāka par Ivanu Knollu.

Horvātu skaistule Ivana Knolla futbola Pasaules kausā Katarā

Horvātu skaistule Ivana Knolla futbola Pasaules kausā Katarā notiekti ir viens no visvairāk apspriestajiem tēliem. Allaž tik pieticīgi ģērbta un ...

gallery icon

Horvātija savu pusfināla spēli, ko klātienē, visticamāk, noraudzīsies gan Inesa Nikiča, gan Ivana Knolla, pret citu favorīti Argentīnu aizvadīs 13. decembra vakarā - 21:00 pēc Latvijas laika. Dienu vēlāk otrā pusfinālā spēkosies Pasaules kausa turētāji Francija un galvenā pārsteiguma autore Maroka, kas kļuvusi par pirmo Āfrikas valsti, kas iekļuvusi Pasaules kausa pusfinālā.