foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
Džordžo Armāni apģērbs Itālijas ziemas sporta pārstāvjus
Džordžo Armāni - viens no pasaulē atpazīstamākajiem modes zīmoliem - ir pagarinājis līgumu ar FISI par valsts sportistu apģērbšanu olimpisko spēļu laikā.
Citi sporta veidi
2022. gada 13. oktobris, 18:12

Džordžo Armāni apģērbs Itālijas ziemas sporta pārstāvjus

Jauns.lv / LETA

Itāliešu dizaineris Džordžo Armāni apģērbs Itālijas Ziemas sporta federācijas (FISI) sportistus, ceturtdien paziņoja Argentīnas tiešsaistes laikraksts "infobae.com".

"Emporio Armani" būs FISI sportistu jaunais oficiālais tehniskais ģērbējs līdz Milānas - Kortīnas ziemas olimpiskajām spēlēm.

Džordžo Armāni - viens no pasaulē atpazīstamākajiem modes zīmoliem - ir pagarinājis līgumu ar FISI par valsts sportistu apģērbšanu olimpisko spēļu laikā.

Sadarbojoties ar savu sporta apģērbu zīmolu EA7, Armāni apģērbs Itālijas komandu nākamo četru gadu laikā.

Par sadarbību tika paziņots divu dienu pasākuma laikā šonedēļ Milānā. Ar šo pasākumu tiek ievadīta ziemas sportu sezonu, kurā sportistiem tiks piedāvāta jauna sacensību tehniskā aprīkojuma līnija.

Tiek ziņots, ka, sadarbojoties ar Itālijas Nacionālo olimpisko komiteju (CONI) un dažādām citām organizācijām, piemēram, Itālijas un Šveices slēpošanas skolām, Armāni sāka savas attiecības ar ziemas spēlēm 2014.gadā Sočos un turpināja 2018.gadā Phjončhanā un šā gada spēlēs Pekinā.

"Sporta pasaule nebeidz mani iedvesmot un sajūsmināt. Sports rosina vērtības, kurām es dziļi ticu, - komandas garu, smagu darbu, cieņu un lojalitāti. Šī jaunā sadarbība, kas beigsies Milānas-Kortīnas olimpiskajās spēlēs, ir nākamais solis ceļā, ko ar lielu gandarījumu esmu gājis gadiem ilgi, salīdzinot sevi ar izcilākajiem sportistiem," saka Armāni.

"Ziemas sporta veidi ir brīnišķīga joma, kur vērot stilu un sniegumu, no jauna uzmanību pievēršot videi," viņš piebilst.

Jaunās kolekcijas krāsu paletei ir bordo un pelēkas nokrāsas, to raksturojot dažādiem toņiem, kā arī burtiem "ITA" un trim grafiskiem valsts karoga krāsu otas triepieniem.

Sākoties ziemas sporta sezonai Itālijā, valsts sportisti izmantos EA7 ekipējumu. Tas ietvers slēpošanas kostīmus, džemperus, jakas un apģērba gabalus, kas tik valkāti starp vējjakām un augumu ietverošo apģērbu. Tāpat sportisti valkās arī dažādus kompānijas ražotos brīvā laika tērpus, piemēram, T-kreklus, sporta bikses un vestes.

Lai gan "EA7 Emporio Armani" apģērbs šogad bija redzams olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā Pekinā, jaunā partnerība ir pirmā reize, kad Armani uzņēmums nodrošinās tērpus sacensībām.

"EA7 Emporio" piedāvā specializēto un brīvā laika apģērbu, kas paredzēts sporta entuziastiem un profesionāļiem. Logotips tiek izmantots septiņās dažādās jomās - treniņos, tenisā, basketbolā, autobraukšanā, ūdens sporta veidos, kalnos un golfā.

Armāni dizaina uzvalkos tika ietērpti arī 2021.gada Eiropas čempioni Itālijas futbolisti.