Sporta zvaigznes
2022. gada 16. septembris, 19:11

VIDEO: knapi valdot asaras, no karalienes atvadījies arī bijušais futbolists Deivids Bekhems; viņš stāvējis rindā 12 stundas

Jauns.lv

Garajā cilvēku rindā, kas ieradušies, lai atvadītos no mūžībā aizsauktās Lielbritānijas karalienes Elizabetes II, pamanīts arī kādreizējais Anglijas futbolists Deivids Bekhems (47).

Bekhems pamanīts, stāvot rindā kopā ar citiem cilvēkiem, kuri ieradušies izrādīt cieņu karalienei. Runājot ar žurnālistiem rindā, Bekhems sacīja, ka gaidījis kopā ar citiem sabiedrības locekļiem vairāk nekā 12 stundas. Rindā viņš iestājies divos naktī.

"Mēs visi vēlamies būt kopā šeit, mēs visi vēlamies būt daļa no mūsu apbrīnojamās karalienes dzīves svinēšanas," sacīja Bekhems. "Jūs zināt, kaut kas tāds, kā šis, paredzēts kopīgiem mirkļiem. Mēs ēdam šeit "Pringles". Mēs ēdam šerbetu, sviestmaizes un dzeram kafiju,” futbolists turpināja.

Runājot ar "ITV News" reportieri, Bekhems sacīja, ka viņš "uzaudzis rojālistu ģimenē" un ieradies arī savu vecvecāku vārdā, kuri, viņaprāt, arī būtu stāvējuši rindā, ja viņi vēl būtu dzīvi.

Video redzams, ka, jau atrodoties Vestminsteras zālē un tuvojoties karalienes zārkam, Bekhema acīs sariesušās asaras.

Bekhems pauda, ka viņam ir ļoti paveicies, jo viņš vairākkārt ticies ar karalieni laikā, kad spēlējis Anglijas futbola izlasē.

Bekhems atvadīties no karalienes bija ieradies, tērpies melnā uzvalkā un tumši brūnā mētelī. Bijušais sportists pauda, ka, neskatoties uz to, ka viņš rindā pavadījis vairāk nekā 12 stundas, viņa "ceļgaliem viss ir kārtībā", ko gan nevarot teikt par viņa muguru.

Cilvēki stundām stāv rindā, lai atvadītos no karalienes Elizabetes II

Ļaudis turpina vairākas stundas stāvēt rindā, lai izrādītu cieņu un atvadītos no karalienes. Viens no Vestminsteras zāles apmeklētājiem BBC atklājis, ...

gallery icon

Sociālajos tīklos jau parādījušās vairākas bildes, kurās ar sporta zvaigzni kopā redzami viņa fani. Kāda sieviete, kura stundām stāvēja rindā līdzās Bekhemam, žurnālistiem sacīja, ka viņai ir "liela cieņa" pret sportistu, kurš, pēc viņas teiktā, "bija izrādījis cieņu tieši tā, kā viņš gribēja".

Jauns.lv jau ziņoja, ka rinda, kurā cilvēki var gaidīt savu iespēju Vestminsteras zālē atvadīties no Lielbritānijas karalienes Elizabetes II, piektdien sasniedza maksimālo robežu un vismaz uz sešām stundām bija apturēta iespēja tajā iestāties.

Elizabetes II zārku pārved no Bakingemas pils uz Vestminsteras zāli

Londonas centrā trešdien sapulcējās desmitiem tūkstošu cilvēku, lai vērotu karalienes Elizabetes II zārka pārvešanu no Bakingemas pils uz Vestminsteras zāli. ...

gallery icon

Rinda bija sasniegusi astoņus kilometrus un aplēstais gaidīšanas laiks - vismaz 14 stundas.

Publiskā atvadu ceremonija, kuras gaitā cilvēki var pienākt pie nelaiķes šķirsta, britu parlamenta kompleksa vecākajā ēkā - Vestminsteras zālē - sākās trešdien un turpināsies līdz pirmdienai plkst.6.30 - karalienes bēru dienai.

Mēģinājums karalienes Elizabetes II bērēm Londonā

gallery icon

Karaliene Elizabete II savā Skotijas rezidencē Balmorālā

gallery icon