foto: Facebook/ Futbola klubs RFS
RFS pēc sagrāves Valmierā izcīna panākumu Jūrmalā
Futbols
2022. gada 26. jūnijs, 21:21

RFS pēc sagrāves Valmierā izcīna panākumu Jūrmalā

Jauns.lv / LETA

RFS futbolisti svētdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 19.kārtas spēlē tika pie panākuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

RFS izbraukuma spēlē ar rezultātu 2:0 (1:0) uzvarēja Jūrmalas "Spartaks" futbolistus.

27.minūtē RFS vadībā izvirzīja Kevins Frīzenbihlers, kurš pēc Artūra Zjuzina piespēles pārspēja Jūrmalas vienības vārtsargu.

Otro puslaiku laukuma saimnieki sāka ar dzelteno kartīti, kuru nopelnīja Aleksandrs Solovjovs, kam sekoja brīdinājums arī otrā virzienā, pie dzeltenās kartītes tiekot Emersonam Santanam.

Viesu komandas pārsvaru dubultoja Renārs Varslavāns, kurš ar precīzu sitienu 86.minūtē pārsteidza pretinieku komandas vārtsargu.

Čempionāta labākais snaiperis ir 12 vārtus guvušais RFS spēlētājs Andrejs Iličs, kamēr jūrmalniekiem piecus vārtus guvis Oļegs Laizāns.

Šosezon abās iepriekšējās spēlēs uzvarējuši galvaspilsētas futbolisti - 3:2 un 2:0.

Pirmdien tiks aizvadītas atlikušās kārtas spēles - "Liepāja" - "Super Nova" un "Metta" - "Auda".

Turnīra tabulas galvgalī ar 47 punktiem 18 mačos ir "Valmiera", RFS ar 42 punktiem pakāpusies uz otro vietu, bet trešā ar 40 punktiem ir "Riga". Aiz pirmā trijnieka atrodas "Liepāja" ar 36 punktiem, "Auda" ar 24 punktiem 17 cīņās un "Daugavpils" ar 24 punktiem 18 dueļos. 14 punkti 18 cīņās ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai, 13 punkti ir "Metta", 11 punktus 17 spēlēs sakrājis "Spartaks", kamēr pieci punkti ir "Super Nova" vienībai.

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Plānots spēles aizvadīt četros apļos no 11.marta līdz 13.novembrim.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās