Maskavas "Dinamo" pametušais Švarcs kļūst par "Hertha" galveno treneri
foto: AFP/Scanpix
"Esmu priecīgs uzsākt darbu ar "Hertha"," paziņoja Švarcs.
Futbols
2022. gada 2. jūnijā, 13:24

Maskavas "Dinamo" pametušais Švarcs kļūst par "Hertha" galveno treneri

Jauns.lv / LETA

Par Vācijas futbola bundeslīgas kluba Berlīnes "Hertha" galveno treneri apstiprināts Zandro Švarcs, ceturtdien paziņoja komanda.

Maskavas "Dinamo" pametušais Švarcs kļūst par "Her...

Tiek vēstīts, ka līgums ar 43 gadus veco bijušo bundeslīgas kluba "Mainz 05" un Krievijas premjerlīgas vienības Maskavas "Dinamo" vadītāju parakstīts līdz 2024.gadam.

Kā zināms, maija izskaņā "Hertha" saglabāja vietu bundeslīgā, pārspēlēs divu spēļu summā ar 2:1 pieveicot Hamburgas SV.

Pēc panākuma "Hertha" galvenais treneris Fēlikss Magats paziņoja, ka komandā nepaliks.

"Meklējām kādu ar kaisli, emocijām un spēju uzkurināt komandu, kā arī ar taktiskām prasmēm," norāda "Hertha" sporta direktors Fredijs Bobičs. "Zandro to visu ir demonstrējis ar "Mainz 05" un "Dinamo".

Švarcs ar "Mainz 05" strādāja no 2017.gada līdz 2019.gadam, pēc tam vadot "Dinamo", kuru atstāja pēc zaudējuma 1:2 Maskavas "Spartak" komandai Krievijas kausa izcīņas finālā 29.maijā.

"Esmu priecīgs uzsākt darbu ar "Hertha"," paziņoja Švarcs. "Komandai ir bijuši grūti laiki, un ceru to pavērst pozitīvā gultnē, smagi strādājot un ieguldot daudz enerģijas."

Līdz ar Švarca pievienošanos "Hertha", bundeslīgā palikuši tikai divi klubi bez galvenajiem treneriem - Menhengladbahas "Borussia" un "Augsburg".

Maija izskaņā par jauniem galvenajiem treneriem bundeslīgā tika apstiprināti Edins Terzičs (Dortmundes "Borussia"), Niko Kovāčs ("Wolfsburg") un Andrē Braitentaiters ("Hoffenheim").