foto: IMAGO/Every Second Media/Scanpix
VIDEO: vai tu gribētu šādu darbu? F-1 intervētājs nonāk neapskaužamu notikumu virpulī
Martins Brandls veiksmīgi ticis pie Deivida Bekhema.
Sporta zvaigznes
2022. gada 10. maijs, 14:05

VIDEO: vai tu gribētu šādu darbu? F-1 intervētājs nonāk neapskaužamu notikumu virpulī

Jauns.lv

Kādreizējais pirmās formulas (F-1) britu autobraucējs Martins Brandls jau ilgus gadus ir šī sporta veida komentētājs, tomēr vēl joprojām viņu piemeklē virkne kuriozu misēkļu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē pirmo reizi vēsturē notika Maiami “Grand Prix”, kas piesaistīja milzīgu interesi, un Floridā bija ieradusies īsta sporta un šovbiznesa zvaigžņu plejāde.

Pirms F-1 sacīkšu sākuma ierasti “Sky News” žurnālists Martins Brandls dodas pastaigā pa starta rindu (no angļu valodas - Gridwalk), kur aprunājas ar pilotiem un komandu pārstāvjiem. Tomēr Maiami viss bija krietni sarežģītāk (vismaz Brandlam), jo starta rinda bija pilnā ar dažādām slavenībām, kas vairāk vēlējās izbaudīt vēsturisko mirkli, nevis sarunāties ar britu žurnālistu, kas radīja ne mazums misēkļu un kuriozu.

Savas pastaigas laikā Brandls neatpazina tādas zvaigznes kā mūziķi Šonu Mendesu, bijušo NBA spīdekli Dveinu Veidu, izcilos brazīliešu futbolistus Neimāru un Kakā, kā arī daudzus citus. Brandls ļoti vēlējās sarunāties ar tenisa leģendām Venusu un Serēnu Viljamsu, no kurām otrā to pavisam nevēlējās, bet vecākā māsa bija ļoti skopa savās atbildēs un regulāri uzmanību vairāk pievērsa citām lietām un citiem cilvēkiem apkārt. Uz Venusas jautājumu, ko Martins viņai vispār pajautājis, bijušais F-1 pilots atbildēja, ka tas nav būtiski, galvenais ir kaut ko runāt.

Vēlāk Brandls izmisīgi centās tikt pie britu futbola leģendas Deivida Bekhema, kurš sākumā preses pārstāvi ignorēja, bet vēlāk tomēr nedaudz aprunājās. Vēlāk Brandls saprata, ka jāmēģina runāt ar ikvienu, ko ierauga, un pēc tam tikai noskaidrot, kas īsti šis cilvēks ir.

Tomēr komiskākais, šķiet, bija mirklis, kad Brandls pamanīja, viņaprāt, vienu no spilgtākajām Nacionālās futbola līgas (NFL) zvaigznēm Patriku Mahoumu. Britu komentētājs sāka iepazīstināt ar amerikāņa sasniegumiem un devās pie viņa, saucot vārdā “Patrik”. Priekšā stāvošais slaidais vīrietis saprotamu iemeslu dēļ neatsaucās. Kad Brandlam izdevās noķert teju 210 centimetru slaido cilvēku, abi mazliet aprunājās. Intervijas beigās Martinam radās nojausma, ka viņa sarunas biedrs varētu nebūt Mahoums. Tā arī bija: jaunietis, sevi iepazīstināja kā Paolo Bankero – Djūka Universitātes basketbolistu, kuram šī gada Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) draftā tiek prognozēta vieta pirmajā trijniekā.

Interesanti, ka Brandlam nemaz nešķita aizdomīgi, ka 191 centimetru garais Kanzassitijas “Chiefs” ceturdaļaizsargs Mahoums pēkšņi pastiepies līdz 208 centimetriem.

Martins Brandls, kurš savas 12 gadu ilgās F-1 karjeras laikā aizvadījis 165 sacīkstes, vēlāk sociālajos tīklos atzinās, ka šādu atgadījumu dēļ 25 gadus nebija skatījies, bet tagad pats spiests nodarboties ar to, kas viņam tik ļoti nepatīk, bet tieši šie mirkļi asociējas ar viņa profesionālo karjeru.

Jebkurā gadījumā jāsecina, ka Brandls kopumā ļoti veiksmīgi prata izlīst no visiem kuteklīgajiem misēkļiem.