foto: LETA
Mejerim 17 punkti "Parma" zaudējumā FIBA Eiropas kausa mačā
Mareks Mejeris
Basketbols
2022. gada 9. februāris, 22:33

Mejerim 17 punkti "Parma" zaudējumā FIBA Eiropas kausa mačā

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris trešdien Nīderlandē Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa spēlē guva 17 punktus Permas "Parma" zaudējumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Parma" izbraukumā ar 75:79 (14:20, 22:24, 16:17, 23:18) piekāpās Nīderlandes klubam Leidenas ZZ.

Mejeris laukumā pavadītajās 26 minūtēs un 57 sekundēs realizēja septiņus no deviņiem divpunktu metieniem, kā arī trīs no sešiem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra trīs piespēles, reizi kļūdījās, trīs reizes pārkāpa noteikumus, kā arī beidza spēli ar labāko komandā +/- rādītāju +9 un spēlē labāko efektivitātes koeficientu 21.

Viesu komandā Mejeris bija rezultatīvākais, bet mājiniekiem Džonetans Danns guva 18 punktus.

Pēc piecām spēlēm Permas komanda ar trim uzvarām ieņem trešo vietu, bet Leidenas klubs ar pieciem panākumiem sešos mačos jau ir nodrošinājis pirmo vietu grupā.

Jau ziņots, ka otrdien Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš guva astoņus punktus Redžo Emīlijas "UnaHotels" komandai viesos piedzīvojot sagrāvi ar 59:101 pret Beļģijas komandai Antverpenes "Gaiants".

Otrā J grupas spēlē Ainara Bagatska vadītā "Kyiv" izbraukumā ar 62:82 (8:28, 15:11, 14:16, 25:27) piekāpās Krailsheimas "Merlins" no Vācijas.

J grupā trīs uzvaras četros mačos un trešā vieta ir Redžo Emīlijas komandai, divi panākumi piecās cīņās un pēdējā - ceturtā vieta - "Kyiv".

FIBA Eiropas kausā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pēc viena apļa turnīra otro posmu sasniedza katras grupas divas labākās komandas. Ceturtdaļfinālā iekļūs otrās kārtas katras grupas divas labākās komandas.

FIBA Eiropas kauss ir rangā ceturtais turnīrs Vecajā kontinentā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās