foto: AFP/Scanpix / no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Es nezinu, kas ir šis puisis." Džeiks Pols komentējis Maira Brieža izdarības
Džeiks Pols un Mairis Briedis
Sporta zvaigznes
2022. gada 8. februāris, 12:56

"Es nezinu, kas ir šis puisis." Džeiks Pols komentējis Maira Brieža izdarības

Jauns.lv

Medija "Talk Sport" reportieris Maiks Bensons sociālajā vietnē "Twitter" raksta, ka pajautājis "YouTube" zvaigznei Džeikam Polam, ko viņš domā par vairākiem sportistiem, kuri izaicinājuši viņu uz cīņu boksa ringā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, latviešu boksa zvaigzne Mairis Briedis pēdējo mēnešu laikā vairākkārt centies pievērst ievērst sev populārā amerikāņa Džeika Pola uzmanību. Sākotnēji viņš pārsteidzis sabiedrību, uztetovējot Pola vārdu sev uz kājas, savukārt vēlāk Briedis viņam veltījis dziesmu.

"Pajautāju Džeikam Polam par nesenajiem Tonija Beljū, Maira Brieža un Polija Malinadži izteikumiem, viņš atbildēja: "Godīgi sakot, es pat nezinu, kas ir puse no šiem puišiem. Viņi visi visticamāk vienkārši nespēj sagaidīt algas dienu"."

Ar Džeika Pola intervijas video sociālajos tīklos padalījies arī latviešu bokseris Mairis Briedis.

Video dzirdams, kā Pols Briedi sākotnēji nosauc par "Mario", sakot, ka pat nezina, kas viņš ir. Pols arī esot redzējis Brieža tetovējumu, bet neesot sapratis, ko viņš no viņa grib.

"Daudzi cilvēki mani nepārtraukti izaicina un man tas šķiet smieklīgi," intervijā saka Pols. Viņš vairs nepievēršot lielu uzmanību šiem izaicinātājiem, bet vairāk koncentrējoties uz to, ar ko cīnīties vēlas viņš pats.

Tāpat Pols pastāstījis, ka šogad atkal plāno doties ringā, bet ne ātrāk kā gada otrajā pusē.

Savukārt Briedis Pola atbildi nodēvējis par "smieklīgu un nepārliecinošu". "Esi vīrs, atbildi par saviem vārdiem, vai arī būtībā tu pārvērties par neko," komentējot Pola kādreizējos izteikumus, ka viņš vēlas "īstu cīņu", raksta Briedis.

FOTO: Briedis noliek gar zemi Glovacki, kļūst par čempionu un bildina mīļoto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" nokautēja poli Kšištofu Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) ...

gallery icon
192

Jauns.lv jau iepriekš rakstījis, ka Džeiks Pols savas piecas uzvarētās profesionālās boksa cīņas izcīnījis krūzeru svara kategorijā, kurā pasaules pirmais numurs ir tieši latvietis Mairis Briedis. Visticamāk, tieši tāpēc Mairis Briedis par visām varītēm cenšas tikt pamanīts ASV.

Dažādas provokācijas attiecībā pret Džeiku un viņa brāli Loganu Polu bijušas jau iepriekš, tomēr Brieža video ar Polam veltīto tetovējumu, šķiet, pārspēja visu. Ietekmīgais amerikāņu izdevums “Insider”, iesākot aprakstu par Brieža izdarīto, sāk ar vārdiem "nesaprotama, pilnīgi nevajadzīga rīcība bez nekādas jēgas...".

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās