foto: Mārtiņš Ziders
Mairis Briedis turpina pārsteigt - šoreiz uzmanību sev cenšas pievērst ar dziesmu
Bokseris Mairis Briedis
Citi sporta veidi
2022. gada 28. janvāris, 12:59

Mairis Briedis turpina pārsteigt - šoreiz uzmanību sev cenšas pievērst ar dziesmu

Jauns.lv

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis nav atmetis cerības pievērst sev populārā amerikāņa Džeika Pola uzmanību. Ja sociālo tīklu personībai veltītais tetovējums uz Brieža kājas palicis nepamanīts, tad, iespējams, nākamais Brieža izgājiens sasniegs dzirdīgas ausis.

"Pirmo reizi esmu uz skatuves ne kā bokseris. Ārpus manas komforta zonas, bet tas noteikti bija tā vērts!" teikts ierakstā pie video, kurā Briedis redzams, iejūtoties repera ādā. "Atklāju sevi un tiecos pēc saviem mērķiem."

Mairis Briedis trešajā raundā nokautē Arturu Mannu

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" aizstāvēja sev piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu pirmajā smagajā svara ...

gallery icon
183

Pēc video dzirdamās dziesmas tekstiem noprotams, ka šis ir nākamais boksera mēģinājums pievērst amerikāņa Džeika Pola uzmanību.

Cita starpā Briedis savu veikumu centies atrādīt arī vairākām repa zvaigznēm - Snoop Dogg, Eminemam, krievu reperiem Džiganam un Timati. "Ja ne Džeikam Polam, varbūt citiem šis patiks," pie ieraksta atzīmējot pasaulē slaveno mūziķu vārdus, raksta latviešu bokseris.

Kā zināms, janvāra sākumā Briedis pārsteidza savus sekotājus, atrādot savu jaunāko tetovējumu - Džeika Pola vārdu uz kājas.

Šoreiz Briedis devies uz ierakstu studiju, kur stājies mikrofona priekšā. "Hei, Džeik, kā būtu ar īstu vīru cīņu? Es uz galda likšu savas jostas, vai gribi nogaršot?" aptuveni minūti garajā mūzikas video angļu mēlē repo latviešu bokseris.

Tālāk Briedis Polu sāk saukāt apvainojošos vārdos, aizskarot arī viņa draudzeni. Briedis sola "YouTube" slavenību nolikt gar zemi "tā, ka viņš vairs nespēs piecelties" jau pirmajā raundā.

Jauns.lv jau iepriekš rakstījis, ka Džeiks Pols savas piecas uzvarētās profesionālās boksa cīņas izcīnījis krūzeru svara kategorijā, kurā pasaules pirmais numurs ir tieši latvietis Mairis Briedis. Visticamāk, tieši tāpēc Mairis Briedis par visām varītēm cenšas tikt pamanīts ASV.

FOTO: Briedis noliek gar zemi Glovacki, kļūst par čempionu un bildina mīļoto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" nokautēja poli Kšištofu Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) ...

gallery icon
192

Dažādas provokācijas attiecībā pret Džeiku un viņa brāli Loganu Polu bijušas jau iepriekš, tomēr iepriekšējais Brieža video ar Polam veltīto tetovējumu, šķiet, pārspēja visu. Ietekmīgais amerikāņu izdevums “Insider”, iesākot aprakstu par Brieža izdarīto, sāk ar vārdiem "nesaprotama, pilnīgi nevajadzīga rīcība bez nekādas jēgas...".

Kā zināms, Brieža promoteris Kelle Zauerlands sociālajos tīklos pērnā gada maijā izteica piedāvājumu amerikāņu "YouTube" zvaigznei Džeikam Polam, ka var saorganizēt cīņu abu zvaigžņu starpā.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" bija lasāms Zauerlandera piedāvājums: "Džeik Pol, būšu priecīgs saorganizēt cīņu par Maira Brieža jostām. Vienīgais nosacījums - ja tu zaudē, tad tev ir jāpamet bokss. Sarunāts?"

"YouTube" zvaigzne līdz šim brīdim nav atbildējusi, vai pieņem izaicinājumu.