Sporta zvaigznes
2021. gada 24. novembris, 16:01

Izvaroja 16 gadus vecu meiteni, kamēr blakus istabā gulēja viņas mamma: izskan jaunas apsūdzības par Djego Maradonu

Jauns.lv

Pirms kāda laika Jauns.lv jau vēstīja, ka Dienvidamerikas medijus pāršalca kādas Kubā dzimušas sievietes Mavijas Alvaresas intervijas un video fragmenti, kurā viņa stāsta par savām attiecībām, kas sākušās laikā, kad viņa bijusi vēl nepilngadīga, ar pērn mūžībā aizgājušo futbola leģendu Djego Maradonu. Tagad viņa iegrimusi dziļākās detaļās, kurās stāsta par to, ka Argentīnas un visas pasaules futbola elks ar varu laupījis viņai nevainību.

Par vienu no pasaules visu laiku izcilākajiem futbolistiem noteikti netrūkst dažādu apkārtējo cilvēku stāstītu leģendu, no kurām liela daļa, iespējams, arī ir patiesas. Viens no šādiem stāstiem satrieca Dienvidameriku un varbūt pat visu pasauli, jo parādījās video, kurā 2000. gadā redzams tolaik 40 gadus vecais Djego Maradona gultā ar tikai 16 gadus veco Maviju Alvaresu, kura tolaik dzīvojusi Kubā. Nekādu konkrētu intīmu detaļu video materiālā nav, tomēr tagad sieviete Argentīnas medijiem atstāsta, kā tikusi izvarota.

Futbola leģenda Djego Maradona (1960-2020)

gallery icon

Kā viņas interviju spāņu valodā iztulkojis izdevums “Reuters”, izvarošana notikusi 2000. gadā, kad Maradona uzturējies Kubas galvaspilsētā Havanā kādā rehabilitācijas centrā, kur ārstējies no narkotiku atkarības. Mavija neslēpj, ka Maradonas rīcība laupījusi viņai bērnību.

foto: AFP/Scanpix
Mavija Alvaresa ar grūtībām spēj valdīt asaras.

“Viņš aizspieda man muti, lai es nekliegtu, un izvaroja. Es nevēlos par notikušo daudz domāt. No tā brīža es vairs nebiju meitene. Es pārstāju dzīvot nevainīgo dzīvi, kas tāda vecuma meitenēm ir jāpieredz,” stāsta Alvaresa, piebilstot, ka tajā laikā viņas mamma gulējusi blakus istabā.

Izdevumies "Insider" sazinājies ar Djego Maradonas ilggadējo pārstāvi, bijušo advokātu Matiasu Morlu un kādreizējo aģentu Giljermo Kopolu, kuri šīs apsūdzības pagaidām nav komentējuši. Kopola iepriekš vien piebildis, kad bijis liecinieks tam, kā uzplaukusi Djego un Mavijas mīlestība.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 37 gadus vecā Mavija Alvaresa sarunā ar argentīniešu televīzijas kanālu “America TeVe” pastāstījusi par savu pieredzi ar leģendāro Djego Maradonu. Skandalozajā video fragmentā redzamā pusaudze tagad apgalvo, ka futbolists viņu barojis ar narkotikām, licis ielikt krūšu implantus, bet pēc tam kopā ar saviem biedriem pārvedis no dzimtās Kubas uz Argentīnu, kur pēc tam turējis vairākus mēnešus ieslēgtu viesnīcas numuriņā.

foto: EPA/Scanpix
Mavija Alvaresa rāda bildi, kurā redzama kopā ar kādreizējo Kubas līderi Fidelu Kastro un Djego Maradonu.

Skandalozais video sākotnēji parādījās Argentīnas medijā “Infobae”, kas veidoja publikāciju par vienu no Djego Maradonas draugiem, kura vārds uzpeldējis kādā cilvēku tirdzniecības lietā. Tieši šis vīrs esot Maviju iepazīstinājis ar kādreizējo “Napoli” futbolistu.

Kā vēsta “Daily Telegraph”, Maradona tolaik bija devies uz Kubu, lai ārstētos no narkotiku atkarības, bet Maviju Alvaresu saticis viesnīcā. Pēc sievietes stāstītā, viņa tika pārvesta uz kādu dzīvokli Havanā, kur tika iepazīstināta ar narkotikām un ballīšu dzīvi.

Kādā reizē viņa pat tika iepazīstināta ar Kubas līderi Fidelu Kastro, kurš viņai deva īpašu atļauju pamest valsti. 2001. gadā viņa tika aizvesta uz Buenosairesu.

foto: AFP/Scanpix
Mavija Alvaresa rāda attēlus ar savu mīļāko Djego Maradonu.

Mavija intervijā neslēpj, ka nožēlo šādu dzīves pieredzi: “Tā bija mana mūža lielākā kļūda. Es biju trūcīga meitene. Viņš bija bagāts svešinieks, kurš izrādīja interesi. Es nedrīkstēju teikt “nē”!"

Mavija apgalvo, ka viņas attiecības ar Maradonu ilgušas aptuveni trīs gadus. Visu šo laiku viņa baidījās kādam par tām stāstīt, jo uztraucās par savas ģimenes drošību.

Izveidota Maradonas figūriņa ar spārniem

gallery icon

Tagad Alvaresa ir iesniegusi prokuratūrā sūdzību par cilvēku nolaupīšanu un izmantošanu, balstoties uz to, ka viņa nonākusi svešā valstī bez vecāku atļaujas. Viņas pārstāvis Gastons Marano atklāj, ka viss notikušais liecina par abu valstu iestāžu savstarpēju vienošanos šajā lietā.

Saruna ar Maviju Alvaresu: