foto: AFP/Scanpix
"Warriors" prezidents tiek sodīts, jo komentējis Bena Simonsa prasmes
Bens Simonss.
Basketbols
2021. gada 23. septembris, 11:00

"Warriors" prezidents tiek sodīts, jo komentējis Bena Simonsa prasmes

Jauns.lv / LETA

Par komentāriem par Filadelfijas "76ers" basketbolistu Benu Simonsu Nacionālā basketbola asociācija (NBA) sodījusi "Warriors" īpašnieku Džeikobu Lekobu ar 50 000 ASV dolāru (42 678 eiro) naudas sodu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdien publicētajā rakstā Lekobs laikrakstam "San Francisco Chronicle" sacīja, ka Simonsa iegāde maiņas ceļā "īsti neatbilst tam, ko mēs darām".

Lekoba komentāri par Simonsu pārkāpa līgas pieņemtos noteikumus par spēlētāju, kuriem ir līgums, ietekmēšanu.

Lekobs izteicās, ka "Warriors" nav ieinteresēta neapmierinātajā "Sixers" aizsargā.

"Dažādā veidā tas īsti neatbilst tam, ko mēs darām," šonedēļ sacīja Lekobs. "Viņš pelna daudz naudas. Un vai viņš var nospēlēt spēles līdz beigām? Es nezinu."

"Viņš ir ļoti talantīgs. Problēma ir šāda - mums ir Dreimonds Grīns. Grīns un Simonss ir ļoti līdzīgi tādā ziņā, ka neviens īsti nemet pa grozu, pārsvarā nodarbojoties ar saspēles vadīšanu. Tas ir pirmkārt. Algu struktūra ir cits jautājums," izteicās Lekobs.

Jau ziņots, ka  Simmons neieradīsies uz "76ers" treniņnometnes sākumu 27.septembrī un plāno nekad vairs nespēlēt klubā".

Savukārt pirmās runas par Simonsa iespējamo aizmainīšanu sākās jau jūlija vidū.

Maiņas darījumu apgrūtina sportista lielais līgums, kuram aizritējis vien pirmais no pieciem gadiem. Līguma summa ir vairāk nekā 177 miljoni ASV dolāru (151 miljons eiro).

Tāpat ne pārāk labi tika aizvadīta iepriekšējā sezona, 58 pamatturnīra spēlēs vidēji mačā gūstot 14,3 punktus, kas ir mazākais rādītājs četru sezonu laikā, kā arī sakrājot 7,2 atlēkušās bumbas un 6,9 rezultatīvas piespēles. 12 izslēgšanas spēlēs viņa kontā vidēji 11,9 punkti, 7,9 atlēkušās bumbas un 8,8 rezultatīvas piespēles mačā.

Basketbolistu "76ers" 2016.gada jauno spēlētāju draftā izvēlējās ar pirmo numuru.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās