foto: Michele Eve Sandberg / SplashNew/ Vida Press
Deniss Rodmens pastāsta, kā notiek ballēšanās kopā ar "stilīgo" Vladimiru Putinu
Deniss Rodmens pazīstams ar savu ekstravaganto ārieni.
Sporta zvaigznes
2021. gada 6. septembris, 13:46

Deniss Rodmens pastāsta, kā notiek ballēšanās kopā ar "stilīgo" Vladimiru Putinu

Jauns.lv

Viens no pasaules basketbola visu laiku skandalozākajiem vīriem Deniss Rodmens sarunā raidījumā “Full Send Podcast” atklājis, kā izpaudusies ballēšanās kopā ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Pasaulslavenais bijušais basketbolists atcerējies kā pirms vairākiem gadiem Krievijā ticies ar šīs valsts prezidentu Vladimiru Putinu: “Viņš ir nereāli stilīgs! Mums bija kādas desmit “Bentley” automašīnas, ar kurām braukājām pa naktsklubiem. Vienā no tiem bija kādas 30 ellīgi karstas krievu meitenes. Laikam jau pašas skaistākās sievietes pasaulē,” šādi pieckārtējais NBA čempions atceras savu ballēšanos kopā ar Putinu.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

gallery icon
141

Kolorītais Deniss Rodmens nelaiž garām iespēju pavadīt laiku ar daudziem pretrunīgi vērtētiem cilvēkiem. Jauns.lv jau vēstīja, ka bijušais leģendārās Čikāgas “Bulls” spēlētājs vairākkārt pavadījis laiku kopā arī ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu.

"Mēs lūdzām, lai atbrauc Maikls Džordans, bet viņš atteicās, tāpēc uzaicinājām tevi," tā bijušajai basketbola zvaigznei Denisam Rodmenam atklājis Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns. Rodmens aizbrauca, un nu viņu vairākus gadus dēvē par Kima Čenuna teju labāko draugu.

Denisa Rodmena savdabīgais ģērbšanās stils

gallery icon
30

Par šo "brāļošanos" Rodmens sīkāk pastāstījis citas kādreizējās sporta zvaigznes boksera Maika Taisona podkāstā "HotBoxin", sarunā atminoties pirmo reizi, kad "tusējis" ar Ziemeļkorejas līderi, ko iepazinis, 2013. gadā tur viesojoties ar "Harlem Globetrotters" šovu Phenjanā.

Denisam Rodmenam sākotnēji ne jausmas neesot bijis, kas tas Kims tāds ir, bet abi ātri vien sadraudzējušies - pateicoties abu kopīgajai mīlestībai pret basketbolu, šnabi, sievietēm un karaoki... "Pat atjēgties nepaspēju, kad jau vakariņojam, esam lopā piedzērušies, viņš sāk dziedāt karaoki, kaut ko stāstīt, bet man nav ne mazākās jausmas, ko viņš tur gvelž," atklājis ekscentriskais basketbolists.

Deniss Rodmens tiekas ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu

gallery icon
9

Ballītes nagla bijis Kima izgājiens kopā ar meiteņu volāki instrumentālo ansambli, kas uzaicināta izklaidēt burziņa viesus. "Viņam ir tāda grupa, kurā ir 18 sievietes. Un, sasodīts, viņas ir "karstas". Un visu laiku spēlēja vienu dziesmu. Vienu dziesmu! Tā bija seriāla "Dalasa" ievaddziesma. "Kas, pakaļā, notiek?" es teicu. "Kas tas viss ir? Dziesma no "Dalasas"?" Tā ir vienīgā, ko viņas zina, Kims atbildēja."

Tad nu Rodmens iesniedzis Ziemeļkorejas līderim sarakstu ar septiņām dziesmām, kas meiteņu grupai būtu jāiemācās līdz viņa nākamajai vizītei. Un tur bijušas "Pearl Jam", "Van Halen", "Rolling Stones" un citu roka veterānu kompozīcijas. "Un nākajamā reizē viņas visas tās sasodītās dziesmas arī atskaņoja," lepojas Deniss.

Deniss Rodmens ieradās Latvijā, lai it kā nospēlētu dīdžejsetu

Augstās humora nedēļas ceļvedī kā viens no galvenajiem viesiem tika pieteikts bijušais NBA basketbolists Deniss Rodmens, kurš bija solījis nospēlēt ...

gallery icon
61

Par politiku ar Ziemeļkorejas līderi ekscentriskais basketbolists gan neesot runājis, abu sarunu tēma bijis vien sports. Lai gan Rodmens, kā jau Kima tuvs draugs, varējis uzzināt krietni vairāk, nekā par Ziemeļkoreju zināms pārējā pasaulē. "Esmu redzējis armiju, esmu redzējis ieročus, esmu redzējis visu. Mauzolejus, tādas lietas," atklāj Deniss.

Rodmens arī saka, ka par Ziemeļkorejas līdera "draugu" varēja kļūt cita basketbola leģenda. "Mēs lūdzām, lai atbrauc Maikls Džordans, bet viņš atteicās, tāpēc uzaicinājām tevi," pirmajā tikšanās reizē Rodmenam atklājis Kims Čenuns.