foto: Edijs Pālens/LETA
Indrašis sezonas pirmajā spēlē gūst divus vārtus un kaldina "Vitjaz" uzvaru
Miks Indrašis.
Hokejs
2021. gada 2. septembris, 22:51

Indrašis sezonas pirmajā spēlē gūst divus vārtus un kaldina "Vitjaz" uzvaru

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Miks Indrašis ceturtdien izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem savā sezonas pirmajā spēlē Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), uzbrucējs Rihards Bukarts guva vienus vārtus un aizsargs Jānis Jaks atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Maskavas apgabala "Vitjaz" komanda, kurai Indrašis pievienojās starpsezonā, viesos ar rezultātu 6:3 (2:2, 1:0, 3:1) uzveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Vispirms Indrašis spēles otrā perioda 14.minūtē ar metienu no iemetienu apļa panāca 3:2 viesu labā. Pretinieki deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu, bet divarpus minūtes vēlāk Indrašis ar vēl vienu raidījumu no iemetienu apļa atjaunoja "Vitjaz" vienībai vadību. Atlikušajā laikā ciemiņi guva vēl divus vārtus un svinēja uzvaru.

Indrašis šajā duelī uz ledus pavadīja 13 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un bloķēja divus metienus. Tāpat kā latviešu uzbrucējs, divus vārtus guva arī Daniels Odets.

Pretiniekiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Daniels Zārs.

Tikmēr Bukarta jaunā komanda Vladivostokas "Admiral" KHL atgriezās ar zaudējumu, viesos ar 1:4 (0:0, 0:2, 1:2) piekāpjoties Maskavas "Spartak".

Bukarts goda vārtus guva četras minūtes pirms pamatlaika beigām, kad vairākumā panāca 1:4. Latviešu uzbrucējs spēlēja 11 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie divām soda minūtēm.

Ar punktu savā jaunajā komandā debitēja arī Jaks, kura pārstāvētā "Soči" mājās ar 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) guva virsroku pār Habarovskas "Amur".

Jaks ar rezultatīvu piespēli atzīmējās mača septītajā minūtē, asistējot Denisam Viharevam, kurš panāca 2:0. Latvijas aizsargs šajā duelī izpildīja divus metienus pa vārtiem.

Savukārt pirmais igaunis KHL - Roberts Roba - savā debijas mačā jau piektajā minūtē guva vārtus, bet viņa pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" mājās ar 2:3 (1:1, 1:0, 0:2) atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās