Hokejs
2021. gada 17. jūnijs, 10:29

"Canadiens" izlīdzina rezultātu Stenlija kausa pusfinālā pret "Golden Knights"

Jauns.lv / LETA

Monreālas "Canadiens" komanda trešdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pusfināla otrajā spēlē, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Monreālieši viesos ar rezultātu 3:2 (2:0, 1:1, 0:1) uzvarēja Vegasas "Golden Knights".

Sestajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Džoels Armija, kurš meta nekļūdīgi pēc Džoela Edmundsona zibenīgas piespēles, bet desmit minūtes vēlāk Tailers Tofoli bija precīzs no zonas vidus - 2:0.

foto: AFP/Scanpix
"Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss šajā mačā atvairīja 29 metienus.

Pēc tam, kad Pols Bairons izmantoja izgājienu pret pretinieku vārtsargu, otrā perioda 18.minūtē rezultāts kļuva jau 3:0 "Canadiens" labā. Minūti vēlāk gan Alekss Pjetrandželo ar plaukstas metienu no zilās līnijas vienus vārtus atguva.

Trešās trešdaļas 15.minūtē pēc uzvarēta iemetina Pjetrandželo vēl vairāk samazināja "Canadiens" pārsvaru, tomēr mājiniekiem neizdevās atspēlēties.

"Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss šajā mačā atvairīja 29 metienus. Viņš šogad Stenlija kausā izcīnījis deviņas uzvaras, kas ir par vienu vairāk, nekā 2014.gada izslēgšanas turnīrā.

Otrā laukuma galā Marks Andrē Flerī neitralizēja 20 ripas.

Sērijas trešā spēle notiks piektdien Monreālā.

Arī otrā pusfinālā, kur tiekas Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders", rezultāts pēc divām spēlēm ir neizšķirts 1-1.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā vienības katra izspēlēja 56 dueļus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās