Citi sporta veidi
2021. gada 11. jūnijs, 20:31

Mairis Briedis vēl pēdējo reizi cenšas uzrunāt "mazo puiku" Džeiku Polu

Jauns.lv

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sociālajos tīklos piektdien, 11. jūnijā, publicējis vēl pēdējo mēģinājumu uzrunāt amerikāņu "Youtube" zvaigzni Džeiku Polu un viņa brāli Loganu.

"Mans pēdējais mēģinājums publiski uzrunāt joku-bokseru brāļus, kuri turpina slēpties un izlikties, ka nav par manu izaicinājumu neko dzirdējuši. Ja beidzot publiski reaģēs, tad reaģēs, ja nē, tad lai turpina izlikties par bokseriem arī tālāk," sociālajā vietnē "Instagram" raksta Briedis.

Pievienotajā video viņš jautā: "Hei, Džeik! Cik ilgi man vēl būs jāgaida atbilde? Kurš tur tavu muti ciet?"

Briedis jau vairākas reizes metis izaicinājumu Džeikam Polam cīnīties ar viņu - īstu bokseri.

Vēl pirms pāris dienām viņš publicēja video, kurā piedāvāja Džeikam līdzi ņemt brāli, ja viņam vienam ir bail. "Hei, mazais puika! Ja tev ir bail cīnīties ar mani vienam, tad ņem savu brāli līdzi."

Jauns.lv jau iepriekš vēstīja, ka Brieža promoteris Kelle Zauerlands sociālajos tīklos maijā izteica piedāvājumu amerikāņu "Youtube" zvaigznei Džeikam Polam, ka var saorganizēt cīņu abu zvaigžņu starpā.

FOTO: Briedis noliek gar zemi Glovacki, kļūst par čempionu un bildina mīļoto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" nokautēja poli Kšištofu Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) ...

gallery icon
192

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" bija lasāms Zauerlandera piedāvājums: "Džeik Pol, būšu priecīgs saorganizēt cīņu par Maira Brieža jostām. Vienīgais nosacījums - ja tu zaudē, tad tev ir jāpamet bokss. Sarunāts?"

"Youtube" zvaigzne vēl nav atbildējusi, vai pieņem izaicinājumu.

Atgādinām, ka pērnā gada septembrī Briedis Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junieru Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu un žurnāla "The Ring" jostu.

35 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā pirms cīņas Minhenē bija izcīnījis 26 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu, un bija cietis vienu zaudējumu WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Mairim Briedim pasniedz "Gada rīdzinieka" titulu un Goda rakstu

Rīgas domes balva "Gada rīdzinieks " un Goda raksts šogad piešķirts bokserim Mairim Briedim par izciliem panākumiem augsta līmeņa boksa ...

gallery icon
15