foto: "Optibet" virslīga
"Noah Jūrmala" atkārtoti piešķir spēlētāju reģistrācijas aizliegumu
Futbols
2021. gada 3. jūnijs, 21:08

"Noah Jūrmala" atkārtoti piešķir spēlētāju reģistrācijas aizliegumu

Jauns.lv / LETA

Par parādsaistību neizpildīšanu Latvijas Futbola federācija (LFF) atkārtoti aizliegusi Daugavpils "Noah Jurmala" komandai veikt jaunu spēlētāju reģistrāciju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Maija vidū LFF ziņoja, ka "Optibet" virslīgas jaunpienācēja Daugavpils "Noah Jurmala" ir nokārtojusi visas iepriekšējās parādsaistības, kā rezultātā klubam ļauts veikt jaunu spēlētāju reģistrāciju.

Savukārt ceturtdien LFF informē, ka 1.jūnijā saņēmusi informāciju no Starptautiskās Futbola federācijas asociācijas (FIFA) par to, ka "Noah Jurmala" nav izpildījis 7.aprīļa FIFA lēmumus par darba algas izmaksu bijušajiem spēlētājiem Aleksandram Jerkinam un Dmitrijam Hermanam.

Šī iemesla dēļ LFF Disciplinārlietu komiteja (DK) lēma piemērot Daugavpils klubam jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu uz trīs transfēru periodiem, sākot no nākamā pāreju perioda - 17.jūnijs.

Turnīra vadībā ar 29 punktiem 12 mačos ir RFS, 13 spēlēs tikpat punktu ir "Riga". 26 punkti 12 spēlēs ir "Valmierai". Ar 18 punktiem 12 cīņās ceturtā ir "Liepāja", bet piekto vietu ar 17 punktiem 11 spēlēs ieņem "Daugavpils". Tālāk ar 12 spēlēs sapelnītiem desmit punktiem seko Jūrmalas "Spartaks" un deviņiem - "Metta", seši punkti 12 spēlēs ir "Ventspilij", bet turnīra tabulu ar četriem punktiem astoņos mačos noslēdz "Noah Jurmala".

Šī gada virslīgas čempions noskaidrosies četru apļu turnīrā, katrai komandai aizvadot 28 spēles. Kalendārs veidots tā, lai būtu pēc iespējas ērtāks futbola līdzjutējiem. Spēles tikpat kā nepārklāsies, turklāt kārtas pārsvarā tiks izspēlētas divās - trijās dienās.

Pēc Sporta arbitrāžas tiesas (CAS) pagaidu lēmuma LFF valde sacensību nolikumā veica izmaiņas, kas tagad paredz, ka gadījumā, ja čempionātā piedalās astoņi klubi, komanda, kas ieņem pēdējo vietu, pārspēlēs tiekas ar vienību, kas "Optibet" Nākotnes līgas čempionātā ieņem trešo vietu. Ja čempionātā piedalās deviņi klubi, komanda, kas ieņem pēdējo vietu, pārspēlēs tiekas ar vienību, kas "Optibet" Nākotnes līgas čempionātā ieņem otro vietu.

Arī šosezon futbola cienītāji var tiešraidē vērot visas Latvijas čempionāta spēles. Tās ir pieejamas virslīgas mājaslapā un portālā "Sportacentrs.com", kā arī "Sportacentrs.com TV" kanālā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās