Citi sporta veidi
2021. gada 20. maijs, 20:45

Izaicinājums ir mests! Mairis Briedis pret Džeiku Polu?

Jauns.lv

Latvijas boksa zvaigznes Maira Brieža promoteris Kelle Zauerlands sociālajos tīklos izteicis piedāvājumu amerikāņu "Youtube" zvaigznei Džeikam Polam, ka var saorganizēt cīņu abu zvaigžņu starpā.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" lasāms Zauerlandera piedāvājums: "Džeik Pol, būšu priecīgs saorganizēt cīņu par Maira Brieža jostām. Vienīgais nosacījums - ja tu zaudē, tad tev ir jāpamet bokss. Sarunāts?"

Aprīlī Pols nokautēja bijušo MMA čempionu Benu Askrenu. Tieši neilgi pēc šīs uzvaras Briedis sociālajā vietnē "Tik Tok" publicēja video, kas veltīts Polam. 

"Hei, Džeik! Skaties, es ģērbjos kā tu, bet viena lieta ir piemirsta. Tās ir jostas, kuras par naudu nevar nopirkt," video teic latviešu bokseris. 

"Youtube" zvaigzne vēl nav atbildējusi, vai pieņem izaicinājumu. 

24 gadus vecais Džeiks Pols ir uzvarējis trīs cīņās, bet nevienā no tām pretinieks nav bijis profesionāls bokseris. Pēc mača, kurā Pols uzvarēja kādreizējo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu, vairāki boksa profesionāļi izteica kritiku, ka amatieriem nebūtu jāaizvada šādas cīņas.

Atgādinām, ka pērnā gada septembrī Briedis Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junieru Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu un žurnāla "The Ring" jostu.

35 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā pirms cīņas Minhenē bija izcīnījis 26 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu, un bija cietis vienu zaudējumu WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.