foto: Juris Rozenbergs
"Kāpēc meklējat princi?" Viktoram Ščerbatiham skarbas pārdomas par sieviešu uzvedību tinderī
"Visi ir maskās, mēteļos, un man nepatīk resnie. Ja es neredzu seju, es nevaru pienākt pie cilvēka," atklāts ir Viktors.
Sporta zvaigznes
2021. gada 19. aprīlis, 12:33

"Kāpēc meklējat princi?" Viktoram Ščerbatiham skarbas pārdomas par sieviešu uzvedību tinderī

Jauns.lv

Pavisam nesen bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs bija manāms populārajā iepazīšanās vietnē "Tinder" un arī publiski komentējis, ka tajā piereģistrējies ar vēlmi iepazīsties un uzsākt jaunas attiecības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdienas vakarā Viktoru uz atklātu sarunu pie sevis aicinās dāmas no “STV Pirmā!” sievišķīgā vakara šova “Kad viņas satiekas” un interesēsies – kā viņam veicies? Vai izdevies atrast savu otro pusīti? Vai Viktora sirds joprojām ir brīva?

foto: Juris Rozenbergs
"Visi ir maskās, mēteļos, un man nepatīk resnie. Ja es neredzu seju, es nevaru pienākt pie cilvēka," atklāts ir Viktors.

“Nē, man nekas nav! Tāpēc, ka visi ir maskās, mēteļos, un man nepatīk resnie. Ja es neredzu seju, es nevaru pienākt pie cilvēka,” sacīs Viktors un atklās – no "Tinder" savu profilu dzēsis. Vēl vairāk – viņam īsti neesot skaidrs, ko sievietes šajā vietnē cenšas atrast un kādu “princi” tur meklē? “Mums normālu vīriešu ir palicis ļoti maz. Pateikšu, kādi palikuši – pusvīrieši, pleiboji, dzērāji, narkomāni. Nu nav vīriešu!” novērojumos dalās Viktors, sevi ierindojot ārpus šīm kategorijām.

Viktors iepazīšanās vietnē esot izrādījis simpātijas vairākām dāmām, taču viņas nav reaģējušas un tāpēc viņam radušās pārdomas – ko īsti sievietes vēlas? Kāpēc "laiž garām" normālus vīriešus, kuri nedzer, nepīpē, nes algu mājās. “Jūs gribat princi? Nu, cik prinči ir dzīvē – cik? Viens, divi, trīs? Nav vairs princis! (..) Tie ļoti skaistie vīrieši nav tie, kas labi strādā!" ar visai divdomīgiem mājieniem “Kad viņas satiekas” studijā mētāsies Viktors.

Viktors Ščerbatihs ikdienā un sportā

gallery icon
16

Olimpisko spēļu medaļnieks svarcelšanā Viktors Ščerbatihs 27 savas dzīves gadus veltījis tikai sportam. Pēc sportista karjeras beigām viņš "nometis" 40 liekos kilogramus un otrdienas vakarā sarunu šovā “Kad viņas satiekas” drosmīgi paudīs savus uzskatus par savām prasībām pret sievietes ārējo izskatu un seksuālajām vēlmēm, liekot šova vadītājām izbrīnā izplest acis. Kas Sandu, Dagmāru un Kristīni visvairāk pārsteigs Viktora sacītajā, to uzzini raidījumā!

Visu sarunu ar Viktoru Ščerbatihu skaties otrdien, 20. aprīlī plkst. 21:35, sarunu šovā "Kad viņas satiekas" televīzijā sievietēm "STV Pirmā!".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās