foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Gredzens par 700 000 eiro un jauns “Mercedes” džips – divas tenisa zvaigznes atkal kopā un pat saderinājušies
Eļina Svitoļina un Gaels Monfiss ir šobrīd populārākais pāris pasaules tenisā.
Sporta zvaigznes
2021. gada 12. aprīlis, 14:26

Gredzens par 700 000 eiro un jauns “Mercedes” džips – divas tenisa zvaigznes atkal kopā un pat saderinājušies

Jauns.lv

Ukrainas, iespējams, visu laiku labākā tenisiste Jeļina Svitoliņa, kura pašlaik WTA rangā ieņem augsto piekto vietu, aprīļa sākumā pavēstīja priecīgu vēsti, ka saderinājusies ar savu draugu pazīstamo franču tenisistu Gaelu Monfisu, kurš šobrīd ATP rangā ieņem 14. pozīciju.

Par sportistu attiecībām publiski kļuva zināms jau 2019. gadā, kad abi sāka apmeklēt viens otra spēles. Svitoļina un Monfiss ātri vien kļuva par daudzu līdzjutēju iemīļotu pāri savas atraktivitātes dēļ.

Valdzinošais tenisa pāris Eļina Svitoļina un Gaels Monfiss

Ukrainas, iespējams, visu laiku labākā tenisiste Jeļina Svitoliņa, kura pašlaik WTA rangā ieņem augsto piekto, aprīļa sākumā pavēstīja priecīgu vēsti, ...

gallery icon
36

Kā Svitoļinas savulaik sacīto citē izdevums “Life”, abi viens otru zinājuši jau ilgus gadus, tomēr praktiski neesot kontaktējušies, jo Gaels ir zinājis, ka Svitoļina bijusi ilgstošās attiecībās. Pēc uzvaras vienā turnīrā Eļina devusies atzīmēt panākumu kopā ar saviem Parīzes draugiem, bet pirms tam sociālajos tīklos ievietoja bildi, bet Monfiss viņai uzrakstīja.

Abi toreiz satikās un vairs nespēja izšķirties. Kādreizējā sieviešu tenisa trešā rakete atzīst, ka toreiz tā bijusi liktenīga apstākļu sakritība, ka abi vienlaikus bijuši Parīzē, jo viņa ikdienā mīt Londonā, kamēr Gaels dzīvo Ženēvā.

Eļina un Gaels ir aktīvi sportisti, kuru ikdienā vairākas stundas tiek atvēlētas treniņiem, ko nereti dara kopā. Viņi iespēju robežās apmeklē viens otra spēles, bet vērīgākie tenisa līdzjutēji no pamanījuši, ka abi otra ietekmē esot izmainījuši būtiskas detaļas savā spēlē.

Gaels jau paguvis paviesoties Ukrainā pie Eļinas vecmāmiņas un iemīlēt kārtīgu ukraiņu boršču, bet ar vecākiem ticies jau vairākkārt. Savukārt Svitoliņa Monfisa ģimeni izmanto kā lielisku iespēju franču valodas apgūšanai. Slaidais tenisists jau paguvis iemācīties arī dažas frāzes krievu valodā, bet ikdienā savā komunikācijā ar mīļoto tiek runāts angliski.

Neraugoties uz to, ka viss no ārpuses izskatījās lieliski, pāris šī gada februārī publiski paziņoja, ka nolēmuši attiecības paņemt pauzi, kas bija ļoti smags solis, jo abi mīl viens otru. Divi labākie draugi nolēma, ka vajag padzīvot atsevišķi, lai palīdzētu viens otram dzīvot maksimāli laimīgi un pilnvērtīgi.

Par prieku miljoniem viņu fanu visā pasaulē abi nespēja ilgi iztikt viens bez otra un jau martā atkal sagāja kopā, bet aprīļa sākumā Gaels bildināja Eļinu, kura piekrita.

Abu kāzas gaidāmas šogad jūlijā.

Ukraiņa tenisistes pozitīvā lēmuma pieņemšanā noteikti nepatraucēja bildinājuma apmēri. Monfiss savai līgavai bija sarūpējis elegantu 5,5 karātu briljanta saderināšanās gredzenu no pasaulslavenās juvelieru firmas “Graff”. Tiek lēsts, ka šādas rotaslietas vērtība ir aptuveni 700 000 eiro.

Tomēr tas nebūt nebija viss, jo Gaels savai mīļotajai uzdāvināja arī jaunu “Mercedes” apvidus auto.

foto: Instagram @elisvitolina

Eļina neslēpj, ka Gaels viņai liek justies kā karalienei.