foto: USA Today Sports
Kempbels "Maple Leafs" rindās izcīna desmito uzvaru pēc kārtas un sasniedz jaunu kluba rekordu
Mičels Marners sveic Džeku Kempbelu ar vēsturisko uzvaru.
Hokejs
2021. gada 8. aprīlis, 11:22

Kempbels "Maple Leafs" rindās izcīna desmito uzvaru pēc kārtas un sasniedz jaunu kluba rekordu

Jauns.lv / LETA

Vārtsargs Džeks Kempbels trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svinēja jau desmito uzvaru pēc kārtas šosezon, kas Toronto "Maple Leafs" komandā ir jauns rekords.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Maple Leafs" mājās ar 3:2 (1:1, 0:0, 2:1) uzvarēja Monreālas "Canadiens".

Kempbels Toronto komandas vārtos atvairīja 32 no 34 metieniem un izcīnīja jau desmito uzvaru pēc kārtas. Viņš šosezon vēl ne reizi nav cietis zaudējumu. Desmit uzvaras pēc kārtas kopš sezonas sākuma ir jauns "Maple Leafs" kluba rekords.

Jau spēles 54. sekundē savus 28. vārtus šosezon guva Ostons Metjūss, kurš patlaban ir līgas labākais snaiperis. Nepilnu pusotru minūti vēlāk izlīdzinājumu panāca Korijs Perijs. "Maple Leafs" vēlreiz vadībā izvirzījās trešā perioda trešajā minūtē, kad 2:1 panāca Tomass Džeimss Brodijs. Zeks Haimans perioda vidū guva mājinieku trešos vārtus, bet Perijs vēlreiz izcēlās nepilnas trīs minūtes līdz pamatlaika beigām.

Metjūss un Haimans spēli noslēdza ar 1+1, bet Monreālas komandā divi vārti Perijam.

Citviet Kanādā Otavas "Senators" savā laukumā ar 2:4 (0:1, 1:1, 1:2) zaudēja Edmontonas "Oilers".

Viesu panākumu ar "hat-trick" un rezultatīvu piespēli kaldināja Leons Draizaitls, bet kapteinis Konors Makdeivids pievienoja 1+3. Abi hokejisti šosezon ir līgas rezultatīvākie spēlētāji. Vēl divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Taisons Berijs.

"Senators" rindās vārti Džošam Norisam un Konoram Braunam.

Tikmēr Minesotas "Wild" mājās ar 8:3 (3:0, 2:3, 3:0) sagrāva Kolorādo "Avalanche", kas iepriekš 15 spēlēs pēc kārtas spēja nopelnīt vismaz vienu punktu.

Kevins Fiala Minesotas klubā guva trīs vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, Viktoram Raskam trīs rezultatīvas piespēles, bet līgas jaunpienācējs Kirils Kaprizovs pievienoja 2+1. Neitans Makinons un Miko Rantanens Kolorādo klubā nopelnīja 1+1, kamēr divas piespēles Keila Makara rēķinā.

Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 4:3 (1:2, 0:1, 3:0) uzvarēja Arizonas "Coyotes".

Ar divām rezultatīvām piespēlēm "Kings" komandā atzīmējās Drū Dautijs, Keils Kleigs un Trevors Mūrs, bet "Coyotes" klubā vārti un rezultatīva piespēle Lausonam Krausam.

Visbeidzot Sentluisas "Blues" mājās ar 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) pieveica Vegasas "Golden Knights".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Vārtus uzvarētāju labā guva Vladimirs Tarasenko, Semijs Bleiss un Džeks Veilmens, bet otrā laukuma pusē precīzi meta Nikolass Rojs.

Džordans Biningtons "Blues" vārtos atvairīja 50 no 51 metiena.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.