foto: EPA/Scanpix
Uldriķim sāpīgs zaudējums Šveices superlīgas čempionei
Futbols
2021. gada 4. aprīlis, 20:58

Uldriķim sāpīgs zaudējums Šveices superlīgas čempionei

Jauns.lv / LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētā "Sion" komanda svētdien cieta zaudējumu Šveices superlīgas 27.kārtas mačā.

"Sion" savā laukumā ar 0:3 (0:0) zaudēja pēdējo trīs sezonu Šveices čempionei Bernes "Young Boys".

Uldriķis bija "Sion" komandas pamatsastāvā un laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Latviešu uzbrucējs sita pa pretinieku vārtiem, izprovocēja pārkāpumus un vienā no epizodēm pēc viņa iesākta pretuzbrukuma bumba apstājās dažus centimetrus pirms vārtu līnijas.

Mača beigās Sjonas futbolisti salūza un cieta smagu zaudējumu. Vispirms četras minūtes pirms pamatlaika beigām ar spēcīgu un precīzu sitienu pretuzbrukumu noslēdza Žans Pjērs Nsamē, bet vēlāk "pendeli" realizēja Mārvins Špīlmans un 3:0 panāca Ngumo Ngamaleu.

Tikmēr aizsargs Mārcis Ošs palika ārpus pieteikuma spēlē, kurā viņa pārstāvētā "Lugano" viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Ženēvas "Servette".

"Lugano" ar 37 punktiem 27 spēlēs turnīra tabulā ieņem trešo vietu, kamēr "Sion" ar 26 punktiem ir pēdējā starp desmit komandām.

Savukārt Ukrainas premjerlīgā pēc izlašu pārtraukuma ārpus pieteikuma palika aizsargs Kaspars Dubra, kura pārstāvētā "Oleksandriya" mājās ar rezultātu 1:2 (1:1) zaudēja slavenajam Kijevas "Dinamo" klubam. Kijeviešiem uzvaras vārtus pamatlaika pēdējā minūtē guva Gersons Rodrigess.

Jau vēstīts, ka pussargs Andrejs Cigaņiks sestdien Ukrainas premjerlīgas spēlē laukumā devās 77.minūtē un palīdzēja savai komandai Luhanskas "Zorja" viesos ar 2:0 (1:0) pārspēt Ļvivas "Ruh" komandu.

"Zorja" 19 spēlēs iekrājusi 35 punktus un ieņem trešo vietu, bet "Oleksandriya" ar 26 punktiem 20 mačos ierindojas septītajā pozīcijā.