foto: REUTERS/SCANPIX
Bijušais Mančestras “United” futbolists atzinies, ka mēdzis apzagt savus slavenos komandas biedrus
Mančestras "United" jaunatnes sistēmas audzēknis Ravels Morisons lielajā komandā nespēja nostiprināties, tomēr pamanījās apzagt savus komandas biedrus.
Futbols
2021. gada 19. februāris, 11:33

Bijušais Mančestras “United” futbolists atzinies, ka mēdzis apzagt savus slavenos komandas biedrus

Jauns.lv

Bijušais Anglijas premjerlīgas slavenā kluba Mančestras “United” futbolists Ravels Morisons atzinies, ka mēdzis apzagt savus slavenos komandas biedrus Rio Ferdinandu un Veinu Rūniju, vēsta Goal.com.

Ravels Morisons, kurš ir Mančestras “United” jaunatnes sistēmas audzēknis, atklāj, ka bijis finansiāli ļoti nepatīkamā situācijā, jo vienīgais viņa un ģimenes iztikas avots bijusi futbolista stipendija, tāpēc izdomājis “piepelnīties”, tirgojot saviem komandas biedriem nozagtos apavus.

Šobrīd 28 gadus vecais Morisons, kurš pārstāvējis dažādas Anglijas jaunatnes izlases, stāsta, ka zadzis futbolzābakus no Rūnija un Ferdinanda, jo redzējis, ka viņiem tie tiek piegādāti milzīgos apmēros. Vienu pāri viņš tirgojis par 250 Sterliņa mārciņām (vairāk nekā 288 eiro).

Savā rīcībā tobrīd neko sliktu viņš nav saskatījis, jo tas palīdzējis pabarot ģimeni, tomēr šobrīd viņa skatījums uz izdarīto ir krietni mainījies.

Neraugoties uz to, ka Ravels Morisons Mančestras “United” komandā kausa izcīņas spēlē debitēja jau 2010. gadā 18 gadu vecumā, viņš Anglijas premjerlīgā “sarkano velnu” rindās tā arī nav debitējis. Savas karjeras laikā viņš pārsvarā spēlējis Anglijas otrajā spēcīgākajā čempionātā – “Championship” -,  bet 18 mačus aizvadījis arī Anglijas premjerlīgā, pārstāvot Vesthemas “United” un Šefīldas “United”. Karjeras laikā viņš spēlējis arī Zviedrijas, Meksikas un pat Itālijas virslīgā, pārstāvot slaveno Romas “Lazio”, bet pēdējā darbavieta bija Nīderlandes spēcīgākās līgas klubā Hāgas “ADO den Haag”, kur iesāka šo sezonu, bet pašlaik ir jauna kluba meklējumos.