foto: LETA
Skudra: jaunie hokejisti kļūdīsies, jo viņi vēl šajā līgā nav nostabilizējušies
Hokejs
2021. gada 15. janvāris, 21:50

Skudra: jaunie hokejisti kļūdīsies, jo viņi vēl šajā līgā nav nostabilizējušies

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc zaudējuma regulārā čempionāta mačā secināja, ka jaunajiem hokejistiem vēl jākrāj pieredze, spēlējot šādā līmenī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" 2021.gada izbraukuma pirmajā spēlē piektdien viesos ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:1) zaudēja Čerepovecas "Severstaļ".

"Spēle nebija slikta, tikai pirmajos divos periodos pārāk daudz noraidījāmies. Jā, jaunie hokejisti pieļāva individuālas kļūdas, kas rezultējās zaudētos vārtos. Kļūdas būs, jo viņi šajā līgā vēl nav nostabilizējušies, taču viņiem tiek dota iespēja spēlēt," "Severstaļ" preses dienests citē Skudras teikto.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris pieminēja arī šīs sezonas vienu no lielākajiem klupšanas akmeņiem - momentu realizāciju.

"Šajā komponentē mēs zaudējām. Laika periodā ap Jauno gadu aizvadījām labas spēles un guvām vārtus. Tagad pietrūkst beigu fāzes, lai realizētu savus momentus. Šodien bija labi momenti, taču neizdevās uzmest no patiešām labām pozīcijām. Tāpēc tāds iznākums," skaidroja Skudra.

Viens no "Dinamo" vārtu guvējiem Džeisī Lipons neslēpa, ka pretinieki šajā mačā kontrolējuši spēles gaitu.

"Mums jāuzvar vairāk divcīņu, lai iznākums būtu pozitīvāks. Šodien centāmies, bet tomēr pārsvars bija viņu pusē," "Dinamo" citē Lipona teikto.

Lipons vārtus guva septītajā minūtē pēc tam, kad mazākumā izslidoja viens pret mājinieku vārtsargu.

"Es nolasīju spēli, nojautu turpmākos notikumus. Izdevās ripu izsist un, cik bija man spēkos, steidzos uz priekšu. Ieejot zonā, metu pa vārtiem un šoreiz paveicās - ripa no vārtsarga slidas ieslīdēja vārtos," komentēja Lipons.

Rīdziniekiem pēc spēles pret Čerepovecas komandu izbraukumā paredzēti vēl četri mači, pēdējo no tiem 23.janvārī aizvadot pret Maskavas "Dinamo".

"Jā, šis ir garāks izbraukums nekā ierasts, bet mēs esam hokejisti. Mēs esam, pieraduši pie tādām situācijām. Šī spēle noslēdzās. Aizmirstam to, strādājam un esam gatavi jau nākamajam mačam pret "Ņeftehimik", lai izcīnītu uzvaru tur," stāstīja Lipons.

Rīgas klubs ar 21 punktu 44 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr "Severstaļ" ar 51 punktu 45 mačos atrodas sestajā pozīcijā Rietumu konferencē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās