foto: Publicitātes
Gada izaicinājums: Paula Freimane atklāj veidu, kā ikviens ātri un viegli tiks pie sapņu auguma!
Fitness
2021. gada 14. janvāris, 06:59

Gada izaicinājums: Paula Freimane atklāj veidu, kā ikviens ātri un viegli tiks pie sapņu auguma!

Jauns.lv

“Būsim godīgi! Cik daudzi no jums tievēšanu atliek jau gadiem?! Vienīgais, kas mainās, mēs kļūstam vecāki un ir arvien grūtāk saņemties sākt. Tāpēc es tagad izaicinu Tevi sekot šo divu latviešu piemēram- pamēģināt manu programmu MonacoFit.com, kas jau vairāk nekā 400 000 cilvēkus visā pasaulē ir aizvedusi pretī mērķim- skaists un veselīgs augums 2021.gadā, “ motivē Paula Freimane. “Ņem piemēru no mums! Mēs arī kādreiz neticējām, bet pamēģinājām, un paskaties uz mums tagad…” Izlasi Paulas, Zaigas un Jāņa stāstu, un tiec pie satriecoši skaista auguma tik pat ātri un viegli kā viņi:

Zaiga Grosberga jau bija atmetusi cerības jebkad atgūt formu, kas bija pirms bērna

“Visi man iepriekšējie mēģinājumi notievēt piedzīvoja neveiksmi. Taču tad man paveicās atrast teju brīnumlīdzekli MonacoFit.com, ar ko es īsā laikā zaudēju 18kg. Grūtākais bija noticēt un sākt, bet tiklīdz bija ātrie rezultāti, mani apturēt vairs nebija iespējams.

Pozitīvas izmaiņas ķermenī un arī sajūtās pamanīju jau pirmajā nedēļā un tas bija “āķis lūpā”, lai turpinātu. Kopumā es īsā laikā nometu 18 liekos kilogramus un pārgāju no 44. izmēra uz 38. izmēru jeb no XL uz S! Pateicoties šai metodei, esmu sākusi jaunu, skaistu dzīvi slaidā ķermenī un jūtos labāk, nekā jebkad pēdējo gadu laikā (smejas).

Paskaties spogulī. Ja neesi sajūsmā par to, ko redzi, ir īstais laiks sākt! Ne rīt, ne no nākošās nedēļas, bet tieši šodien!

foto: Publicitātes

Jānis Danilevičs tikai pamēģināja un nometa 15 kg

Ar katru dienu samazinājās vidukļa apkērtmērs un pavisam drīz varēja redzēt jau izteiktas muskuļu aprises.
Kopumā esmu nometis apmēram 15 kilogramus un nedomāju apstāsties, jo tagad jau sapnis par sešpaku liekas pavisam reāls! Esmu nomainījis visu garderobi! Kādreizējā XL izmēra vietā tagad nēsāju M un beidzot varu izvēlēties apģērbu, kas patīk un izceļ augumu. Beidzot jūtos kā īsts vecis (smejas)!

Pirms sāku lietot MonacoFit.com domāju, ka notievēt iespējams tikai, dzīvojot badā. Tagad saprotu, ka galvenais laba auguma noslēpums ir sakārtota (un garšīga) ēdienkarte, nevis sports.

Esi godīgs pret sevi- vai Tev patīk tas, kā izskaties spogulī, bildēs!? Ja nē, Tev jāpamēģina MonacoFit.com vismaz dažas dienas! Grūtākais ir sākt, bet ir jādara sevis un savu mīļo dēļ! Izdari to par spīti savam slinkumam un atrunām- “ai, to tak vēlāk” vai “vēl nav īstais brīdis”. Mēs esam pelnījuši justies labi un mierā ar sevi katru dienu!

foto: Publicitātes

Notievē tā kā notievēja Paulsa Freimane!

Pati zinu, ka grūtākais ir sākt. Lai ikviens, kurš vēlas sākt, un tam sekotu arī rezultāts, esmu izveidojusi notievēšanas programmu MonacoFit.com. To izvēlējušies jau vairāk nekā 400 tūkstoši cilvēku un arvien lielāku popularitāti tā iegūst arī jauno māmiņu vidū. Programma, balstoties uz cilvēka mērķi, pielāgo un sagatavo tievēšanas plānu. Nost ar atrunām! Sāc tagad arī Tu vai atliec uz vēl vienu gadu! Izvēle ir Tavās rokās - izlem tagad!

foto: Publicitātes

Uzmanību! MonacoFit.com 3. Dzimšanas dienā nebijis piedāvājums - piesakies MonacoFit.com PRO tagad un uzreiz saņem:
+ lielo MonacoFit.com dzimšanas dienas atlaidi;
+ īpaši Tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai
+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS
+ naudas atmaksas garantiju, ja Tevi neapmierinās sasniegtie rezultāti!

Piesakies tagad, bet sāc, kad vēlies!

Reklāmas raksts sadarbībā ar Monacofit