Sporta zvaigznes
2021. gada 12. janvāris, 04:30

Guntim Galviņam Vecgada vakars "nāves krustojumā" - hokejists izraisa avāriju Lietuvā

Žurnāls "Kas Jauns"

Vecgada vakarā nepatikšanās Panevēžas rajonā Lietuvā iekūlies hokejists Guntis Galviņš, kas neievēroja ceļazīmi un izraisīja avāriju, raksta žurnāls "Kas Jauns". Par laimi, šajā negadījumā cietušo nav.

Incidents notika Krekenavā, Tilto un Pušyno ielas krustojumā, kas jau izsenis tiek uzskatīts par melno punktu, jo tajā bieži notiek ceļu satiksmes negadījumi. Lietuvas portāls "15min" vēsta, ka šoreiz avārijas vaininieks bija Guntis Galviņš, kas no Čehijas brauca uz Latviju. Hokejists, vadot automašīnu "Volkswagen Passat", neapstājās pie "Stop" zīmes un nepalaida garām pa galveno ceļu braucošo automašīnu "Volkswagen Scirocco".

Hokejists Guntis Galviņš iekļūst autoavārijā Lietuvā

Vecgada vakarā nepatikšanās Panevēžas rajonā Lietuvā iekūlies hokejists Guntis Galviņš, kas neievēroja ceļazīmi un izraisīja avāriju

gallery icon
13

Sadursmes laikā tika apgāzts ielas apgaismojuma stabs un ceļazīmes, taču cilvēki necieta. “Avāriju izraisījušais hokejists apliecināja, ka pieturas zīmi pamanījis pārāk vēlu. Viņš apgalvoja, ka ir ceļojis caur Krekenavu, nevis braucis pa "Via Baltica", jo navigācija to norādīja,” uzsver "15min".

Šī avārija notika pēc tam, kad Guntis Galviņš lauza līgumu ar Čehijas hokeja ekstralīgas līdervienību Tršinecas "Ocelārži", kurā latviešu aizsargs spēlēja trīs gadus. “Mēs pārtraucām līgumu, savstarpēji vienojoties, un šķiramies kā draugi. Pirms diviem gadiem viņš “ielēca” komandā un spēlēja nozīmīgu lomu čempionu titula iegūšanā. Ticu, ka mēs atcerēsimies šo skaisto kopīgo pieredzi,” par Galviņa došanos prom no komandas teica Tršinecas kluba sporta direktors.

Savukārt Guntis uzsvēra, ka šādu lēmumu pieņēma personisku apsvērumu dēļ. “Ar ģimeni vēlos būt mājās jau pirms Jaunā gada, un redzēsim, vai sezonu pabeigšu citā vienībā,” izteicās hokejists, kuram mājupceļš nepavisam nebija veiksmīgs – piedzīvota avārija. Taču daudz veiksmīgāka izrādījās hokejista profesionālā nākotne – ja vēl pirms gadu mijas Galviņš nebija pārliecināts, vai sezonas turpinājumā vispār vēl spēlēs, tad jau pāris dienu vēlāk viņš vienojies par sadarbību ar citu Čehijas klubu "Vitkovice". Šīs komandas relīzē norādīts, ka Galviņš decembra beigās devies mājās personīgu iemeslu dēļ, taču tagad viss ir nokārtots un viņš gatavs atgriezties laukumā, darot to jau jaunā kluba sastāvā.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!