Sporta zvaigznes
2021. gada 6. janvāris, 15:56

Marija Šarapova tuvojas britu karaliskajai ģimenei un parāda 200 000 eiro vērto saderināšanās gredzenu

Jauns.lv

Pagājušā gada nogalē par saderināšanos ar britu miljonāru Aleksandru Gilksu paziņoja pievilcīgā bijusī tenisiste un modele Marija Šarapova, kura nu sociālajos tīklos parādījusi arī iespaidīgo saderināšanās gredzenu.

Tenisa zvaigznes Marijas Šarapovas dzīve 2020. gada fotogrāfijās - no sarkanā paklāja līdz "Instagram" mirkļiem

gallery icon

41 gadu vecais Aleksandrs Gilkss, kurš ir mākslas darbu tirgotājs, savai mīļotajai sarūpējis 180 000 Sterliņu mārciņu (aptuveni 200 000 eiro) vērtu iespaidīgu saderināšanās gredzenu, kuru nu publiskai apskatei izlikusi kādreizējā pasaules labākā tenisiste.

Pie ieraksta viņa pateicas 2020. gadam, kas devis viņai drosmi atteikties no iepriekš ierastās dzīves un izbaudīt ko jaunu. Viņa uzskata, ka saņēmusi dāvanu, ka var katru rītu pamosties blakus savam labākajam draugam.

Pie paziņojuma par saderināšanos Kalifornijā dzīvojošā krievu daiļava pavēstīja, ka viņa savam topošajam vīram “jāvārdu” devusi brīdī, kad pirmo reizi tikušies. Tas esot bijis viņu mazais noslēpums.

33 gadus vecā Šarapova ar Ņujorkā dzīvojošo Gilksu, kurš ir labos draugos ar britu karalisko ģimeni, sāka tikties pirms dažiem gadiem. Šī bijušajai tenisa zvaigznei būs pirmā laulībā, kamēr viņas izredzētajam otrā, jo viņš no 2012. līdz 2017. gadam viņš bija precējies ar modes dizaineri Mišu Nunū, kas ir laba draudzene Meganai Mārklai.

Aleksandrs Gilkss ir labs draugs princim Viljamam, ar kuru savulaik mācījies kopā. Ne velti viņš bija viesis Viljama un Keitas Midltones kāzās. Gilksam bija plānots doties arī uz prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām, tomēr šķiršanās no pirmās sievas tam, iespējams, patraucēja.

Marijas Šarapovas stils: tā sporta zvaigzne izskatās ārpus tenisa kortiem

gallery icon

Jauns.lv jau vēstīja, ka Marija Šarapova, kura ir pieckārtēja “Grand Slam” turnīru uzvarētāja (vismaz reizi uzvarējusi katrā no četriem turnīriem) 2016. tika diskvalificēta par meldonija lietošanu. Izcietusi 15 mēnešu diskvalifikāciju, 2018. gadā viņa atgriezās tenisa kortā un spēja aizkļūt līdz pasaules ranga TOP25, tomēr savainojumu dēļ viņa 2020. gadā bija spiesta likt punktu sportistes karjerai.

Marijas Šarapovas preses konference, kurā viņa paziņo par pozitīvu dopinga analīzi

gallery icon

Šarapova kopumā savas karjeras laikā uzvarēja 36 vienspēļu un trīs dubultspēļu turnīros. Viņa piecas reizes savas karjeras laikā nokļuvusi pasaules ranga pirmajā vietā, kopumā līderpozīcijā pavadot 21 nedēļu.